Haberler

Ekip Liderliği Zirvesi'nin Bu Yılki Teması "Sürdürülebilirlik"

Güncelleme:

Her biri alanında uzman konukların sohbetiyle renklenen zirvede aynı zamanda Flokser'in 2018 hedefleri ve şirket içi yılsonu değerlendirmeleri paylaşıldı.

Flokser, "Sürdürülebilirlik" temasıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Ekip Liderliği Zirvesi'nde çalışanlarının profesyonel vizyonlarını genişletmeyi amaçlıyor.

Flokser, çalışanlarının vizyonlarını genişletmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği, şirket yöneticileri, basketbol koçu Çetin Yılmaz, akademisyen Dilek Özaydın Uçay, usta gazeteci Güven İslamoğlu, başarılı yönetmen ve tiyatrocu Ümmiye Koçak, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş gibi birbirinden değerli konuşmacıların katıldığı Ekip Liderliği Zirvesi'ni tamamladı.

"Liderlik anlayışımızı sürdürülebilirlik yaklaşımıyla kurumsallaştırmayı amaçlıyoruz"
Flokser Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Tükek, zirveye ilişkin yaptığı açıklamada,
"Sürdürülebilirliğe olan yaklaşımımız, hem çalışma arkadaşlarımız hem de tüm paydaşlarımız nezdinde yarattığımız uzun vadeli değerin önemli bir yansımasıdır. Bu yalnızca paydaşlarımıza yönelik yaklaşımımıza değil, tüm iş süreçlerimize de yansıyor. Bu açıdan gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz "Ekip Liderliği Zirvesi" ile bu yaklaşımı kurumsallaştırmayı amaçlıyoruz. Teşrifleriyle bizi onurlandıran tüm konuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. 2018 yılında da hem kişisel hem profesyonel anlamda kendimizi geliştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Üniversitesi Çetin Yılmaz Flokser Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title