Haberler

Ege Ömer Yüce'den "Enerji 2012"

Güncelleme:

Sergi Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi'nde, sanatseverlerle buluşuyor.

Ege Ömer Yüce fotoğrafta ışıkla boyama tekniği kullanarak hazırladığı çalışmalarını "Enerji 2012" isimli fotoğraf seçkisiyle 31 Mayıs – 24 Haziran 2012 tarihleri arasında Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi'nde, Valikonağı caddesi üzerindeki tarihi Damat Tween Mağazası'nın 6. ve 7. katlarında sanatseverlerle buluşuyor.

"... yaşamı solurken etrafımızda algılayamadığımız o kadar çok enerji akışı var ki farklı dalga boylarında. Belki de yaşamımıza yön bile çizdikleri oluyor şekillendiremediğimiz varlıklarıyla..."

Sanatçı bu sergi bütününde izleyemediğimiz enerji boyutunu fotoğraflarında renklerle tanımlıyor.Bu dalga boylarındaki enerji akışının farkında olabilseydik eğer, kendimizi nasıl hissederdik? Sanatçı ziyaretçiye sergide çevresi kalabalıkken bile biraz olsun bu hissi yaşatabilmek adına fotoğrafın etki dünyasına bu çok renkli işleriyle bir köprü kuruyor.

Ege Ömer Yüce

1967 İstanbul doğumlu.1991 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Ana Sanat Dalı mezunu.20 yıldır reklam fotoğrafçılığı yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Ömer Yüce Tween Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title