Haberler

Efeler'den lise öğrencilerine mesleki atölye teklifi kabul edildi

Güncelleme:

Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Dezenfektan Üretimi, Egzoz Emisyon ve Yıkama Servisinin açılması teklifi, Efeler Belediyesi Nisan Ayı 2'nci Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

Efeler Mimar Sinan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Dezenfektan Üretimi, Egzoz Emisyon ve Yıkama Servisinin açılması teklifi, Efeler Belediyesi Nisan Ayı 2'nci Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Teknolojileri Alanı içerisinde mesleki eğitim gören öğrencilerin mesleki yeterliklerini geliştirmek ve aile ekonomilere katkı yapabilmeleri amacıyla okul bünyesinde Dezenfektan Üretimi, Egzoz Emisyon ve Yıkama Servisi açılacak.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aygün arasında 'Mesleki/Teknik Eğitime Destek ve Yerel Yönetim ile AR-GE İşbirliği' Protokolü imzalanmıştı. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yeni teknik ve yöntemlere dayalı atölye kurularak öğrencilerin eğitimleri ve mezun olduktan sonra iş bulabilmeleri için sağlanan işbirliğine ilişkin karar, Efeler Belediye Meclisi'nde de oy birliği ile alındı.

Öğrencilerin eğitimleri konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Öğrencilerimizin eğitimleri için gerekli katkıyı yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Efeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title