Haberler

Sokak ortasında cesedi bulunan adamın, taciz ettiği kadının oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Düzce'de kaldırımda tabancayla başından vurulmuş yaralı bulunan Resul Kaplan'ın 25 yaşındaki O.Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli, annesini taciz ettiği için Kaplan'ı öldürdüğünü söyledi.

Düzce'de, kaldırımda tabancayla başından vurulmuş yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Resul Kaplan'ın (55), cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan O.Y.'nin (25) ifadesinde, Kaplan'ı, annesi A.Y.'yi (45) taciz ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

SOKAKTA BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Dün saat 19.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi 1247 Sokak'ta vatandaşlar, duydukları bir silah sesinin ardından polise ihbarda bulundu. Bölgede inceleme yapan polis, Resul Kaplan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kaplan'ın başının arka kısmından tabancayla vurulduğu belirlendi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaplan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Düzce'de kadına taciz iddiasıyla cinayet

ANNESİNİ TACİZ ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Polisin yaptığı araştırmada, Kaplan'ı O.Y.'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Polis ekipleri, O.Y.'yi bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek saklandığı yerde bularak gözaltına aldı. O.Y.'nin, emniyetteki sorgusunda Kaplan'ı, annesi A.Y.'yi taciz ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. O.Y.'nin, Resul Kaplan'ı annesi A.Y.'nin evinin önünde gördüğünü ve bir anlık sinirle olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.

Düzce'de kadına taciz iddiasıyla cinayet

DAHA ÖNCE DE BAŞKA BİR KADINI TACİZ ETTİĞİ İÇİN HAPSE GİRMİŞ

Bu arada ifadesine başvurulan A.Y.'nin de evli olduğu ve eşinin de cezaevinde bulunduğunu söylediği, Resul Kaplan'ın da kendisini telefonla arayıp, evinin önüne gelerek taciz ettiğini ve birlikte olmaya zorladığını söylediği ifade edildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürerken, ölen Resul Kaplan'ın daha önce de başka bir kadını telefon mesajlarıyla ve arayarak taciz ettiği gerekçesiyle bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Cinayet Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

SMMM:

Genel de bu tip bıyık bırakanlar hep suça meyilli nedense.Eksikliklerini ideolojik figürlerle gideriyorlar herhalde.

124
13
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Çocuk gençliğine yazık etmiş, ÜZÜLDÜM genç arkadaşa

130
4
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Annesinin namusunu bir sapiktan kurtarmis bence hiç bir gün bile yatmamsi lazim böyle ogullari serefle ödüllendirmek gerek

yanıt133
yanıt7
KARAYEL:

biyiklari ne oldugunu söylüyor bunlarda zaten insana saygi yok kadina saygimi olacak. Ama gene ölmemeli idi bir tacizci olarak taninsa yeterdi.

69
22
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Buraya o kadar yorum yazdım paylasmadin hanerlercom nediyim ki böyle zatlara cvb verip bizim yorumları kabul etmemeniz ne diyim ki

yanıt0
yanıt0
Sedat Yildirim:

cok güzel bir pislik eksildi

33
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title