Haberler

    Dünyanın Gözü Bu Maçta! 2 Milyarlık Kapışma...

    ABD'nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da yapılacak karşılaşma 26 Ağustos'ta gerçekleşecek.

    ABD'nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da yapılacak karşılaşma 26 Ağustos'ta gerçekleşecek. 12 raunt sürece karşılaşmanın TV yayın hakları, reklamlar, sponsorluklar ve bilet satışlarından yaklaşık 500 milyon Sterlin (Yaklaşık 2 milyar 230 milyon 896 bin TL) gelir elde etmesi bekleniyor.

    CEPLERİNİ DOLDURACAK

    İki sporcunun alacağı ücretler de belli. Rakibine göre daha tecrübeli ve kariyerli olan Mayweather 100 milyon Sterlin (Yaklaşık 446 milyon TL) alırken McGregor'a 100 milyon Dolar (Yaklaşık 352 milyon TL) ödenecek. Tüm zamanların en iyi savunma yapan boksörlerinden biri kabul edilen Mayweather aynı zamanda yüksek hareket kabiliyeti ile rakiplerinin en ufak hatasına ceza kesmesiyle biliniyor. UFC'nin hafif sıklet şampiyonu McGregor ise rakipleri nakavt eden müthiş yumrukları ile tanınıyor. İrlandalı sporcu da rakibi gibi oldukça hızlı.

    MAYWEATHER FAVORİ

    Kariyeri boyuncu 26'sı nakavtla olmak üzere tüm maçlarını kazanan Mayweather, her ne kadar 23 aydır emekli olsa da karşılaşmanın favorisi görülüyor zira McGregor gençlik günlerinden bu yana boks ringine çıkmadı. Boks, güreş, judo gibi değişik dalların birleşiminden oluşan MMA yapan McGregor'un ringde ne yapacağı merak konusu... Her iki sporcu da bu yıl ilk maçlarına çıkacak. Floyd Mayweather, 2015'te Andre Berto'yu yendikten sonra profesyonel boks kariyerini noktalamıştı. McGregor ise Kasım 2016'da Eddie Alvarez'i mağlup ettikten sonra yeni doğan çocuğuna vakit ayırmak için biraz ara verdiğini belirtmişti.

    Floyd Mayweather Jr

    Ülkesi: ABD

    Yaşı: 40

    Boy: 1.73

    Kariyeri: 49 maç, 49 galibiyet (26'sı nakavt)

    Conor McGregor

    Ülkesi: İrlanda

    Yaşı: 28

    Boy: 1.75

    Kariyeri: 24 Maç, 21 Galibiyet, 3 Yenilgi (18'i nakavt)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Floyd Mayweather Las Vegas Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title