Haberler

Dünya Yoga Günü Akra'da Kutlanacak

Güncelleme:

AKRA, tüm Antalyalıları 21 Haziran Perşembe günü Akdeniz'in eşsiz güzelliğini gözler önüne seren bahçesine "Dünya Yoga Günü" kutlamak için davet ediyor.

Deneyim ve duygulara dayanan yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social ile konuklarının kalbine dokunmaya devam eden AKRA, Dünya Yoga Günü'nde gerçekleştireceği ücretsiz etkinlik ile bir kez daha misafirlerinin kalbine dokunacak.

dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanmakta olan "Dünya Yoga Günü" etkinlikleri, Seval Nayman ve Elif Şafak Doygun'un eğitmenliğinde, tüm seviyelere uygun yoga akışıyla Akra'da gerçekleştirilecek.

Yoga yapanların yanı sıra hiç denememiş ve merak edenler için de eşsiz bir deneyim fırsatı sunacak olan etkinlik, 21 Haziran Perşembe günü saat 19.30 - 20.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Her seviyeye açık olarak yapılacak etkinliğe katılım ise ücretsiz olacak.

5000 yıldır hem bir hayat felsefesini hem de düzenli egzersizi içinde barındıran yoga ile siz de kendi içinize doğru derin bir yolculuğa çıkarak, unutmayacağınız bir yolculuğa "merhaba" diyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elif Şafak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title