Haberler

DSP Genel Başkan Adayı Alpay: Rahşan Ecevit'i Partiye Kazandıracağız

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Genel Başkan adayı Hüseyin Alpay, adaylık sürecindeki yol haritasını açıkladı.

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Genel Başkan adayı Hüseyin Alpay, adaylık sürecindeki yol haritasını açıkladı. İlk olarak kaybettikleri üyeleri yeniden partiye kazandırımak istediklerini belirten Alpay, diğer önemli hedeflerinin de ' Rahşan Ecevit'i yeniden partiye kazandırmak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftasonu Ankara'da Şebinkarahisarlılar Vakfı'nda DSP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, memleketi Tokat'ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek adaylık sürecini değerlendirdi. Genel Başkan Adayı Alpay, Amacımız DSP'nin çok kısa sürede Türkiye'nin 81 ilinde örgütlenerek Türk siyasi hayatında ki eski görkemli gününe ulaştırmaktır. Genel Başkan seçildiğimiz takdirde Türkiye'deki siyaset kurumuna tıpkı 1985'den bugüne iktidar olduğumuz dönemlerdeki gibi katkı sunmayı amaçlıyoruz. Rahşan Ecevit'i Genel Başkan olduğum takdirde yeniden DSP'ye davet edeceğim ve partiyi yeniden Ecevitçilerle buluşturacağım. Türkiye'nin son günlerde çetin sınavlardan geçiyor. Her zamankinde bu fazla bu partiye ihtiyaç var. Güzel projeler ile geliyoruz ve başaracağız şeklinde konuştu. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rahşan Ecevit Türkiye Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title