Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Güncelleme:

Türkiye'yi ziyaret eden 5 turistin dondurma yemek için uğradıkları bir esnafla yaşadıkları tartışmanın görüntüleri gündem oldu. 5 dondurma için 1500 lira isteyen esnafa tepki gösteren turistler "Burası ABD değil, Türkiye. Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun" karşılığını aldı. Dondurmanın topunun 80 liraya kadar çıktığı Türkiye'deki fiyatların turistleri de şaşırttığı bu olayda da gözler önüne serildi.

ABD'den gelen 5 turistin dondurma yemek için uğradıkları bir dükkanda karşılaştıkları muameleye ilişkin görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

"BURASI ABD DEĞİL, TÜRKİYE"

5 dondurma için 1500 TL hesap isteyen dondurmacıya isyan eden turistler hiç beklemedikleri bir karşılık aldı. Yaşanan arbede sırasında esnaf, hesabı ödememekte ısrar eden turistlere "Burası ABD değil, Türkiye. Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun" çıkışında bulundu.

TURİSTLERDEN BİRİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Dondurmanın topunun 80 liraları bulduğu Türkiye'deki fiyatların turistleri de şaşırttığı yaşanan bu olayla gözler önüne serilirken, dondurmacıda çıkan arbedeye ait görüntüler turistlerden birinin cep telefonuyla kaydettiği videoyu paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (143)

Cabbar aga:

Kimse kusura bakmasın turist de soracak kaç lira diye alismislar bedava tatil yapıp 100 dolara kral gibi yasamaya

357
1662
yanıtYanıtla
Zübükzade:

Yolun Turistleri yolabildiğiniz kadar diyorsun

yanıt1007
yanıt69
Rotzek:

Ne bedavası?

yanıt336
yanıt26
vatan Celik:

Sen yazsana fiyatını adam gibi! Tabi fiyat yazarsan dudukleyemezsin kimseyi demi?

yanıt1159
yanıt22
Lavinya:

Nasıl saçma bir yorum. Turistin Türkiye'yi seçmesinin en önceki motivasyonu fiyatların kendisi için (çok) uygun olması. Örnek : Fransa'da, fransız bir arkadaş yaz tatili için, fiyatlar yüzünden Türkiye'yi değil de daha uygun olan Tunusu seçti. Esnafın anlamadığı psikolojik olarak bu "kazıklanma duygusu" nun aksine ters teptiği ve bu olumsuz duyguyu kişide uyandırdığı için kişi daha az harcamaya başlar, bilginize.

yanıt536
yanıt25
Alpingo Bey:

Cabbar mağarana dön

yanıt434
yanıt23
Marko Apostolidis:

Sen galiba o 40 kişiden birisin...

yanıt336
yanıt13
Jack Bigger:

Biz, yani bizim memleketin insanı, gezemiyoruz diye afroamerikanı kıskandığınızı düşünüyorum Cabbar

yanıt211
yanıt23
Serhat bulut :

Bir Kemal Sunal repliği : Kafaya bak Boş ...:)

yanıt205
yanıt7
osman Öztürk:

Restoranlara yazdıramadılar,dondurmacı niye yazsın

yanıt206
yanıt35
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title