Haberler

Doğan Cüceloğlu'ndan Eyüp Sultan'da Seminer

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve eşi Zeliha Kavuncu'nun da katıldığı seminere Eyüplü hanımlar büyük ilgi gösterdi.

Eyüp Belediyesi, anne çocuk seminerlerine devam ediyor. Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa, Prof.Dr. Nermin Güler ve Prof.Dr. Doğan Cüceloğlu konuşmacı olarak katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve eşi Zeliha Kavuncu'nun da katıldığı seminere Eyüplü hanımlar büyük ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Nermin Güler, seminerde "Bebek Beslenmesi" konusunda bir sunum yaptı. Güler, "Bebek Beslenmesi Ne Zaman Başlar", "Anne Sütünün Faydaları Nelerdir", "Sütün Çocuğun Beslenmesindeki Önemi", "6 Aylık Bebeğin Günlük İdeal Beslenmesi", "Anne Beslenmesi", "Emziren Annenin Yeterli ve Dengeli Beslenmesinin Önemi" konu başlıklarıyla bebek beslenmesini tüm detaylarıyla aktardı.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu da "Sağlıklı Anne Çocuk İlişkisi İçin İletişim" konusunda bilgiler verdi. Program sonunda Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun eşi Zeliha Kavuncu, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na çiçek takdim etti. Seminer, Prof.Dr. Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğan Cüceloğlu İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title