Haberler

Diyarbakır'da Atla Terapi Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Diyarbakır Hipodromunda gerçekleştirilen Atla Terapi Merkezi açılışına katıldı.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Diyarbakır Hipodromunda gerçekleştirilen Atla Terapi Merkezi açılışına katıldı.

Diyarbakır Hipodromundaki ilk etkinlikte, Atla Terapi Merkezi Açılışına Vali Aksoy'un yanı sıra Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Aksoy: "Bugün Diyarbakır'da Türkiye'deki nadir tesislerden birini hizmete açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de nüfusumuzun yaklaşık olarak %12'sinin engelli olduğunu biliyoruz. Özellikle engelli insanlarımızın toplumla bütünleşmesi, sosyal ve kültürel faaliyet içerisinde yer alabilmeleri büyük önem taşıyor. Bedensel, zihinsel, ruhsal sorunları olan engelli vatandaşlarımızın tedavilerinin sağlanması adına Atla Terapi Merkezi'ni kuran Türkiye Jokey Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Atla Terapi Merkezi'mizin yapılmasına öncülük eden, fikir veren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımıza da teşekkür ediyorum. Bölgemizin gelişmesi ve kalkınması adına yürütülen birçok önemli çalışma yanında, sosyal anlamda da böyle projelerin faaliyete geçiyor olması bizleri memnun etmektedir. Bu tesisimizin ilimize ve bölgede yaşayan insanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Atla Terapi Merkezi kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Ertan Atalar Kürşat Güleryüz Hüseyin Aksoy Diyarbakır Eğitim Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title