Haberler

Diş Protezinde Ağız Kokusu Problemine Son

Güncelleme:

Corega Temizleyici Tablet, diş protezinde kokuya sebep olan bakterilerin yüzde 99.9'unu yok ediyor.

Diş protezinde ağız kokusu problemine son

GlaxoSmithKline'ın diş protezi kullananlar için geliştirdiği Corega, diş protezi kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet, protezin temiz kalmasını sağlayarak kokuya sebep olan bakterilerin yüzde 99.9'unu yok ediyor.

GlaxoSmithKline'ın diş protezi kullananlar için özel olarak geliştirdiği Corega, protez kullanımına bağlı sorunları gidermeyi sürdürüyor.

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet; antibakteriyel etkisi sayesinde diş plaklarına neden olan mikrop ve bakterilerin oluşumunu önlüyor. Diş protezini çizmeden temizleyip ağız kokusunu önleyerek diş protezi kullanıcılarına ferah bir nefes imkanı veriyor. Diş protezinin temiz kalmasını sağlarken kokuya sebep olan bakterilerin yüzde 99.9'unu yok ediyor.

Corega Temizleyici Tablet, aşındırıcı maddeler içermediği için dişlere göre daha yumuşak bir yapıya sahip olan diş protezini çizmeden temizliyor, böylelikle protezin ömrünü uzatıyor. Üstelik diş protezi üzerinde çay, kahve ve nikotinden kaynaklanan inatçı lekeleri ortadan kaldırıyor. Her gün düzenli kullanıldığında leke ve plak oluşumunu da önlüyor.

Corega Temizleyici Tablet, nane aromalı içeriği sayesinde ferahlık hissi isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet'in tavsiye edilen satış fiyatı: 15,5 TL

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet Beyazlatıcı tavsiye edilen satış fiyatı: 17TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title