Haberler

DHA YURT BÜTLENİ - 16

Güncelleme:

Bağcığını bağlamak için durdu, ayak bileği aracın tekerlekleri altında kaldıİzmir'in Balçova ilçesinde, annesi ile birlikte yol kenarından yürüyen 10 yaşındaki Akif Konuksever, ayakkabısının bağcığını bağlamak için durduğu sırada, kavşaktan dönen bir otomobil sol bileğinin üzerinden geçti.

Bağcığını bağlamak için durdu, ayak bileği aracın tekerlekleri altında kaldı

İzmir'in Balçova ilçesinde, annesi ile birlikte yol kenarından yürüyen 10 yaşındaki Akif Konuksever, ayakkabısının bağcığını bağlamak için durduğu sırada, kavşaktan dönen bir otomobil sol bileğinin üzerinden geçti. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bileği aracın tekerleklerinin altında kalan Akif'in götürüldüğü Dokuz Eylül Hastanesi'nde sol bileği ile topuğu arasındaki kemiğin kırıldığı anlaşıldı. Annesi Elif Konuksever, olaydan sonra durmayıp yoluna devam eden aracın tespit edilip bulunmasını istedi.

Olay, geçen Cumartesi, saat 14.20 sıralarında, Dalya Sokak'ta meydana geldi. Annesinin arkasından karşıdan karşıya geçen Akif, ayakkabısının bağcığını bağlamak için yolun kenarında durdu. Yerde bağcığını bağladığı sırada virajdan dönen bir otomobil, Akif'in yanından geçerken sol ayak bileğini ezdi. Anne Elif Konuksever, oğlunun çığlıklarını duyduktan sonra arkasını dönerek olayın farkına vardı. Araç, olay yerinden uzaklaşırken Akif, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan muayeneler sonucunda bileğinde kırık olmadığı söylenen Akif, evine gönderildi. Ancak oğlunun evde ağrıdan duramaması üzerine annesi, pazartesi günü tekrar hastaneye gitti. Yeniden muayene edilen Akif'in sol ayak bileği ile topuğu arasındaki kemiğin kırıldığı tespit edildi. Doktorlar, Akif'in ayağını alçıya alarak, çekilecek film sonucunda ameliyat olması gerekebileceğini söyledi.

'SÜRÜCÜ DURUP, NE OLDUĞUNU SORMADI'

Öte yandan güvenlik kameralarına da yansıyan olayda durmadan yoluna devam eden sürücünün bulunmasını isteyen Elif Konuksever, şöyle dedi:

"Karşıdan karşıya geçerken yolu kontrol ettim, araç yoktu. Yolu geçtikten sonra karşıya geçtim ve çocuk elimi bıraktı. Zaten bir iki adım sonra kaldırıma çıkacaktık. Oğlumun çığlığı ile arkamı döndüm. Oğlum savrulmuş bir vaziyette yere düşmüş, ağlıyordu. 'Ne oldu, düştün mü?' diye sordum, 'Hayır araba ezdi' dedi. Kafamı çevirdiğimde beyaz bir araba geçti, gitti. Plakasını okuyamadım. Çocuğun çığlığı, etrafımızda toplananlar, bizim yaşadıklarımızın hiçbiri sürücünün dikkatini çekmedi ve durmadı. 'Bir şeyi var mı' diye sormadı, biz buna çok üzüldük. Film çekilecek, sonuca göre belki de ameliyat olması gerekebilir. Hastanede şişlik ve morluk olduğu için geçici alçıya alındı, sonra çıkarılıp gerçek alçıya alındı. Hastanede ne kadar kalacağı hala belli değil. Film sonucuna göre ameliyata alınıp alınamayacağı belirlenecek. Kırılan kemik bilek ve topuk arasında bulunan büyüme kemiklerinden biriymiş, riskli bir yermiş. Bir haftadır okula gitmiyor. Sınav dönemi okulundan ve derlerden uzak kaldı. Psikolojisini de etkiledi. Biz de çok üzgünüz. Sürücüden bir haber yok, izini bulamadık. Vicdani olarak en azından, bir özür dilese bizi rahatlatırdı, iyi olurdu. İnsanın bir hayvana çarpınca bile vicdanı sızlıyor. Alıp onu kurtarmaya çalışıyor. 10 yaşında masum bir çocuğa çarptı. İnsanlığımızı kaybediyoruz. Orası viraj ve karşıdan karşıya geçen yayaların öncelikliği var."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balçova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title