Haberler

Görüntü Zonguldak'tan! Su samuru, dereden fırlayıp aldığı ördeği önce boğdu sonra yedi

Güncelleme:

Zonguldak'ta Çaydamar Mahallesi'ndeki derede yaşananlara şahit olan vatandaşların adeta ağzı açık kaldı. Nadir görülen bir su samuru, gözüne kestirdiği ördeği dereden kaptıktan sonra hızla uzaklaşarak midesine indirdi.

Çaydamar Mahallesi'nde derede esnaf ve vatandaşlar tarafından fark edilen su samuru görenleri şaşkına çevirdi. Derede görülen su samuru, yakaladığı ördeği boğarak öldürdü. Vatandaşlar tarafından amatör kamera ile çekilen görüntülerde, su samurunun ağzında ördekle beraber dereden çıkmaya çalıştığı anlar saniye saniye görüntülendi.

"BİZ KOŞANA KADAR BOĞMUŞTU"

Yaşanan olayı anlatan Akif Bayrak, "Arkadaşlarla burada dolaşıyorduk. Suda bir boğuşma olduğunu fark ettim. Çok fazla önemsemedim. Bayağı büyük olduğunu fark ettim meğerse su samuruymuş. Derede ördek vardı yemliyordu. Birden ördeği boğdu. Müdahale etmeye çalıştık ama iş işten geçti. Burada daha önce hiç su samuru görmemiştim. Su samuru ördekle beraber yukarı çıkmaya çalıştı ama çıkamadı. Sonra gözden kayboldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

osman kara kara:

Su samuru doğası gereği avlanıyor buna müdahale olmaz. Siz asıl deredeki o naylon atıklarına müdahale edin!!! Gidin bakın yabancılar doğanın değerini nasıl biliyorlar tabiatlarını nasıl koruyorlar ve temiz tutuyorlar eğitimsiz ve pis insanlarız!!!

212
8
yanıtYanıtla
delidolu :

Paşam müdehale edecekmiş edememiş ,hayvanın rızkına müdehale edene kadar o deredeki pisliklere mudehale edinde insan oldugunuz belli olsun

91
5
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Su samuru sayesinde bidonlar çer çöp naylonlar atılmış bir dere gördük bizim buralarda da durum aynı ne biçim bir milletiz ? birde temizlik imandan gelir derler yalan da değil fakat o çöpleri derelere atanlar sizin temizlik imanınız batsın !

88
8
yanıtYanıtla
Bir Adam:

Ah evet, gereksiz duyar.

yanıt10
yanıt7
abdullah demirci:

Bunuda haber diye koymuşlar. Ne yapacaktı oturup kagitmi oynayacaktı.su samuru gören masum köylü.

71
5
yanıtYanıtla
Mert çelikbeden:

Doğal yaşama müdahale edecektik demek ne demek yicek tabi ördeği ekolojik denge bu sen gidip kasaptan tavuk alırken ben müdahale ediyormuyum sana kardeş biraz akıllı mantıklı olun gözünüzü seveyim

56
14
yanıtYanıtla
abdurrahman kızoğlu:

Adam demiş biz koştuk yetişemedik Allah'ım Yarabbim biri koşarak adamın önünde yüyeceğini alsa ne düşünürdü merak ettim doğrusu ??

56
3
yanıtYanıtla
za za:

Derenin pisliğine dikkat çekmek lazım. Su samuruna değil

56
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çöpler her yerde. Doğayı sevmeyen bir milletiz.

53
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Derede pislikten o bile boğulur yakında

39
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title