Haberler

Derede Balık Tutarken Akıma Kapılarak Öldü

Güncelleme:

Karabük'te, balık tutarken derede takılı kalan oltasını kurtarmak için suya giren 46 yaşındaki İrfan Demir, kenardaki su motoruna dokununca akıma kapılarak öldü.

Olay, akşam saatlerinde Karabük- Kastamonu Karayolu Çevrikköprü mevkisindeki derede meydana geldi. Kardeşiyle birlikte balık tutan İrfan Demir'in oltası derede takılı kaldı. Oltasını kurtarmak için suya giren Demir, iddiaya göre dereden başka bir yere su çekmek için kullanılan su motoruna dokundu. Motorun demir borusundan tutunca akıma kapılan Demir, kardeşi tarafından sudan çıkarıldı.

Gelen 112 Acil Servis ekibinin yaptığı kontrolde Demir'in öldüğü belirlendi. Demir'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Su motorunda elektrik kaçağı olduğu, Demir'in bu yüzden akıma kapıldığı belirtildi. Su motorunun sahibinin belirlenmesi için çalışma başlatan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Demir Kastamonu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title