Haberler

Elinde bisküvi ile enkaz altındaki çocuklarını bekleyen Şerif Ölmez hayatını kaybetti

Güncelleme:

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek tüm Türkiye'yi ağlatan Şerif Ölmez, hayatını kaybetti.

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklediği sırada cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez (61), hayatını kaybetti.Ölmez'in cenazesi ailesinin yanına defnedildi.

ÇOCUKLARINI ELİNDE BİSKÜVİ İLE BEKLEDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi Halime (48) ile çocukları Cansu (14), Savaş (16) ve Oktay Ölmez'i (3) kaybeden, 6 Şubat'ta gece bekçisi olarak çalıştığı iş yerinden çıkıp, geldiği evinde ailesinin enkaz altında olduğunu öğrenen, bekleyiş sırasında cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez, 19 Aralık'ta nefes darlığı şikayeti ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.

KALBİ YAŞADIĞI ACIYA DAYANAMADI

Solunum cihazına bağlanan Ölmez, buradan Reyhanlı ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan ve burada kalbi duran Ölmez, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ölmez'in cenazesi, dün Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Mezarlığı'na, eşi ile çocuklarının ortasına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Hatay Kurtarma Ölüm Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

sade vatandaş:

bu dünya imtahan dünyası Allah kimseyi düşmanımda olsa böyle imtahanla sınamasın takdir her zaman Allahındır yaşadığı acılar,çektiği çileler bu iki günlük dünyada günahları varsa kefaret ,mekanı cennet olur inşallah

418
13
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Amin

yanıt83
yanıt2
Özcan kilim:

Allah rahmet etsin amcaya bu dünyada çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olsun inşallah

350
5
yanıtYanıtla
Muhammet Akbulut:

AMCAAAAM AMCAAAM SEN O TARİFSİZ ACIYA NASIL DAYANDIN ,ARTIK AİLENE KAVUŞTUN.İNŞALLAH İÇİNDEKİ TARİFSİZ ATEŞ SÖNMÜŞTÜR AMCAM. ALLAH SENİN VE ÖLMÜŞERİNİN GÜNAHLARINIZ AFFETSİN.

284
4
yanıtYanıtla
Hakan Sivri:

Allah rahmet eylesin,Bu Amcaya cok cok üzülmüstüm,simdi bu haberide okuyunca üzüntüm ikiye katlandi gösyaslarimi Tutamadim,Allah Rahmet eyzlesin Tüm depremde Hayatlarini kaybendenlere :((

218
0
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

AGLAYAN TEK BENMIYIM BU HABERE ?

110
1
yanıtYanıtla
Rahim:

Su duygusal rahmet dilenen yorumlara begenmeyen kisilerde insanlik varmi acaba Allah Rahmet etsin mekani cennet olsun Insallah hepimizin son duragi. Allah musluman olarak olmeyi nasib etsin.

54
1
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Allah rahmet etsin mekanin cennet olsun insallah.Televizyonda izledigimde cocuklarina bisküvi getirmesi cocuklarini enkaz altinda vefat ettigini duymasi ve o ani herkesi kahretti.Mekanlari cennet olsun insallah

51
0
yanıtYanıtla
Sa Sa:

Bu acıları insanlarımıza yaşatan işini düzgün yapmayan mühendisler, siyasetciler dünya menfaatleri için insan hayatını hiçe sayan tüm hırsızlar daha fazlasını yaşar inşallah

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title