Haberler

Denizli'den Kısa Kısa

Hayırsever iş adamı İbrahim Tan, İl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı bir ambulans bağışladı.

Hayırsever iş adamı İbrahim Tan, İl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı bir ambulans bağışladı.

Vali Hasan Karahan, ambulansın teslimi dolayısıyla Valilik önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, alınan bu ambulansla ildeki ambulans sayısının 97'ye ulaştığını belirtti.

Acil Sağlık Hizmetlerindeki araçların zamanla modernize edilmesi gerektiğini dile getiren Karahan, "Hayırseverimizin sağlık alanındaki başvurusunu biz de bu şekilde değerlendirelim dedik. Modern ve güzel bir aracı 112 Acil Servis bünyemize kazandırmış olduk. Ambulansımızın görev yapacağı alanda sağlık hizmetleri daha hızlı bir şekilde karşılanacak. Hayırseverimiz İbrahim Tan'a yaptığı anlamlı bağış dolayısıyla Denizlililer adına teşekkür ediyoruz, diğer hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayırsever iş adamı İbrahim Tan, tam donanımlı ambulansın anahtarını Vali Karahan'a teslim etti.

Hayırsever Abalıoğlu'nun yaptırdığı okullar

Hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu tarafından kentin çeşitli mahallelerinde yaptırılan 4 lise, önümüzdeki ay içinde eksikliklerin tamamlanmasıyla eğitime açılacak.

Denizli Valisi Hasan Karahan, hayırsever iş adamı Orhan Abalıoğlu tarafından çeşitli mahallelerde yaptırılan okullarda incelemelerde bulundu.

Eskihisar Mahallesi'nde yaptırılan 40 derslikli Oya-Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Karahan, daha sonra Çakmak Mahallesinde yaptırılan Necla-Ergun Abalıoğlu Meslek Lisesi, Şirinköy Mahallesi'ndeki Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi ve Servergazi Mahallesi'ndeki Pınar-Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesinin son durumları hakkında bilgi aldı.

Okulların çevre düzenlemesi, sıra, sandalye, masa, tahta gibi sınıf demirbaşları ile diğer eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak önümüzdeki ay içinde eğitim-öğretime açılacağı bildirildi.

Okul ziyaretlerine Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve iş adamı Orhan Abalıoğlu da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Tan Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title