Haberler

DAÜ'de Limasol Bankacılık Akademi Eğitimi Başladı

Güncelleme:

DAÜ ile Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd. arasında gerçekleşen işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleşecek 3 haftalık Limasol Bankacılık Akademi eğitim süreci başladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd. (LTKB) arasında gerçekleşen işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleşecek 3 haftalık Limasol Bankacılık Akademi (Limasol Banking Academy) eğitim süreci başladı. DAÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (DAÜ-GİMER) tarafından hazırlanan program çerçevesinde dersler 30 Kasım'a kadar devam edecek. Ülkede bir ilk olan Limasol Bankacılık Akademi, banka ile birlikte sektörün de gelişip güçlenmesine katkı sağlayacak.

4 Kasım 2013 tarihinde DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, BE 5 odasında gerçekleşen ilk eğitim gününde öğrencilere bilgiler verildi. Eğitim öncesi öğrencilere konuşma gerçekleştiren DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Tanova, firmaların çalışanlarına yapılan yatırımların çok önemli olduğunu ifade etti. Limasol Bankacılık Akademi eğitiminde amaçlarının gençlere sektörel konularda eğitim hizmeti vermek olduğuna değinen Prof. Dr. Tanova, ayni zamanda iyi bir motivasyon vermek amacı içerisinde olduklarını dile getirdi. Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında öğrencilere bankanın vizyon, misyon ve geleceğe dönük hedef ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Çalışan bireylerin kendilerine güvenmelerinin önemli bir nokta olduğunu ifade eden Kemaler, çalışan, çalışkan ve kendine güvenen yöneticiler ve gençler yetiştirmek amacı içerisinde olduklarını ifade etti. söz konusu eğitim öncesinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında LTKB Genel Müdürü İlkin Yoğurtcuoğlu, Genel Müdür Yardımcısı İlker Bahçecioğlu, DAÜ Bankacılık ve Finans Bölümü Başkanı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu ve DAÜ İşletme Bölümü Başkanı ve DAÜ-GİMER başkanı Doç. Dr. Mustafa Tümer hazır bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Cem Tanova Limasol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title