Haberler

Datça'da otomobil ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza, Reşadiye Mahallesi Sanayi Kavşağı'nda saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

Datça'da otomobil ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

MUĞLA Muğla'nın Datça ilçesinde minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Reşadiye Mahallesi Sanayi Kavşağı'nda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DID 48 plakalı otomobil ile 48 BB 5029 plakalı minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlarda bulunan toplam 8 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de kaza dolayısıyla araç trafiğinin yoğunlaştığı yolda bir başka kazanın yaşanmaması için önlem alırken, araçların çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılması ile trafik normale döndü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title