Haberler

Daily Mirror: "Teddy İçin İmza Verin"

Dha DIŞ HABER - Daily Mirror: "Teddy için imza verin" Dün tam beş sayfalık "En küçük organ bağışçısı" manşet haberinde başkalarının hayatı kurtarmak için böbrekleri bağışlanan yeni doğan bebek Teddy Houlston'un organ nakli haberini okuyup etkilenenlerin bağışçı olmak için Daily Mirror'un kampanyasına katıldıkları bildirildi.

Dha DIŞ HABER - Daily Mirror : "Teddy için imza verin"

Dün tam beş sayfalık "En küçük organ bağışçısı" manşet haberinde başkalarının hayatı kurtarmak için böbrekleri bağışlanan yeni doğan bebek Teddy Houlston'un organ nakli haberini okuyup etkilenenlerin bağışçı olmak için Daily Mirror'un kampanyasına katıldıkları bildirildi.

Haberi bugün de manşetten veren Daily Mirror, "Teddy için imza verin" başlıklı haberinde, doğumundan birkaç dakika sonra ölen kahraman Teddy'nin, yaşayan ikizkardeşi Noah, büyükannesi Debbie ve annesi babasıyla birlikte çekilmiş veda resimlerini tam sayfa yayınlarken "Küçük kahraman binlerce yeni donöre ilham verdi.. ama daha çok bağışçıya ihtiyacımız var" çağrısında bulundu.

Tüm İngiliz ulusunu donör olmak için kayıt yaptırmaya çağıran İngiliz gazetesi, Teddy'nin babası Mike Houston'un "Onun mirası yaratıldı" diyerek Mirror'un bağış kampanyasını anne babanın desteğine dikkat çekti.

"Teddy'nin Mirası" başlıklı haberde, Mirror'un haberinden sonra dönör olanların sayısının yüzde 378 arttığı vurgulandı. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Daily Mirror Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title