Haberler

Dağıstanlı'dan Çalışkan'a Ziyaret

Güncelleme:

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan'ı parti binasında ziyaret etti.

Başkan Dağıstanlı'nın Yayladağı güreş ağası Menderes Arslan'la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Saadetlileri Yayladağı'nda 21 Ağustosta yapılacak olan aba güreşlerine davet etti.

Ziyarette Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Nurettin Hocaoğlu ve İl Başkan Yardımcıları Selim Demirli, Serdar Özal, Mustafa Ege ve Turgut Palta da hazır bulundu.

Yayladağı'nda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Dağıstanlı, Yayladağı'nda tüm ekiplerin büyük bir özveri içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, Suriyelilerin Yayladağı'na ilk geldikleri günlere göre büyük ölçüde uyum sağladıklarını ifade etti., Yayladağı'nda çıkan yangınlara da değinen Dağıstanlı "piknik alanları yandı" şeklindeki haberlerin yanlış olduğunu yanan kısmın daha çok Suriye tarafına ait olduğunu söyledi.

Çalışkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Dağıstanlı'nın nezaket örneği bir şahsiyet olduğunu ifade ederek bizzat İstanbul havaalanında karşılaştığı bir anısını paylaştı.

Çalışkan, Yayladağı'nın zor şartlarına rağmen Suriyeli mültecilerle ilgili bir sıkıntı yaşanmamış olmasının, Dağıstanlının yapıcı tavrından kaynaklandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Dağıstanlı Necmettin Çalışkan Yayladağı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title