Haberler

Çuvalcı General Patraeus Sırları Sevgilisine Söylemiş

Güncelleme:

ABD'li savcılar ve FBI, ABD ordusundan emekli General David Petraeus'u devlet sırlarını sevgilisine vermekle suçladı.

Adalet Bakanlığı savcıları, Petraeus'ın CIA Başkanlığı yaptığı sırada devlet sırlarını eski sevgilisine verdiği iddiasında bulundu. FBI ve savcılar konuyla ilgili araştırmalarını geçtiğimiz yıl tamamladıklarını ve bulgu ve delillerin Adalet Bakanlığı'na sunulduğunu açıkladı.

2012 YILINDA CIA'DEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

62 yaşındaki Petraeus, biyografisini yazan Paula Broadwell ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca CIA'deki görevinden 2012 yılı Kasım ayında istifa etmişti. Petraeus iddialarla ilgili yorum yapması için yapılan taleplere yanıt vermedi.

DAHA ÖNCE DE TAVSİYEDE BULUNULMUŞTU

Daha önce de New York Times gazetesi, Petraeus'un suçlanması için tavsiyede bulunulduğunu haber vermişti. Petraeus, 2011 yılında CIA Başkanı olduktan iki ay kadar sonra başlayan evlilik dışı ilişki yaşadığını doğrulamış, ancak, Broadwell'e gizli bilgiler verdiğine dair iddiaları reddetmişti.

ÖNEMLİ GİZLİ DOSYALAR BULUNDU

Ancak, FBI soruştuırması sırasında Broadwell'in kişisel bilgisayarında çok büyük öneme sahip gizli dosyalar bulundu ve bu dosyaların kaynağının Petraeus olduğu yönünde güçlü bulgular elde edildi.

Petraeus'un adı, Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayında yer almış, kamuoyunda "çuvalcı general" olarak tanınmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adalet Bakanlığı David Petraeus Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Dik Başlar:

inşallah bir günde geberir gider

13
1
yanıtYanıtla
navşar:

generale yakışmadı

1
6
yanıtYanıtla
Anlayın artık:

Hain asalak bu sefer büyük çuvalı kendi başına geçirmiş galiba.

5
0
yanıtYanıtla
gerek yok:

karıya sır vermicen böle madara eder ya vezir olursun yada rezil. . .

4
0
yanıtYanıtla
şahmobilWeb@haberler.com:

Bu bordu bereliler birgün Habur sınırkapısında beni ırak a gitmeme izin vermediler Erdoğan ABİ geldi herşey süper oldu valla

2
0
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Abd dostumuzdur muttefikimizdir cuval meselesi olmass daha iyi olurdu ama o konuda hukumet suclu. Cuval meselesi ergenekon balyoz sacmaliginin bir parcasidir tskyi lagvetme projesi yapilmisti sucu cdmaate atsalarda mesele tamamen arastirilmasj gerekir. Cuvallarin gecirildigi donemde erdogan ve arinc basta olmak uzere butun akpliler yatip kalkip tskyi elestiriyordular unuttuysaniz acin bakin butun aciklamalar intefnette mevcut. Cemaatin tuzagina dustuk diyorlar ama insan kendi ulkesinin silahli kuvvetlerini asagilamaz o generaller subaylar yillarini verdi bu ulkeye

0
2
yanıtYanıtla
fark:

kadin rezilde eder vezirde eder yani, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1
0
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna Suna

0
0
yanıtYanıtla
ER:

A HA HA HA HA AHAHAHA HAYATIMDA BU KADAR GULMEDIM DOKTOR BILE HASTASININ SIRINI KIMSEYE ANLATMIYOR

0
0
yanıtYanıtla
celikMobil-ANDROID:

Türkiye gel de sana neben bei

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title