Haberler

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, yaşanan terör saldırısını bahane ederek, fırsatçılık yaparak ’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl yıpratabiliriz’ gayretinde olanların bu ülkeye ihanet ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, yaşanan terör saldırısını bahane ederek, fırsatçılık yaparak 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl yıpratabiliriz' gayretinde olanların bu ülkeye ihanet ettiklerini söyledi.

Şener, "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, ülkesine, milletini aşık, bu ülkenin aydınlık geleceği için gece-gündüz demeden çalışan bir liderdir. Yaşanan terör olaylarının ardından özellikle bazı kesimlerin bunu fırsat bilip milletimizin acısını suiistimal ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaları alçaklıktır. Şu unutulmamalıdır ki Güvenlik güçlerimiz hayatları pahasına terör örgütleriyle mücadele ederken bunları görmezden gelmek bu vatana ihanettir. Şu unutulmamalıdır ki içimiz kan ağlarken, hepimizin ocağına ateş düşmüşken, milletimizi bölmek için uğraşanlar hedeflerine ulaşamayacaktır" dedi.

TERÖRÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN

Terör saldırısı ülkemize karşı yapıldı diyen Şener, "Bu ve öncesinde yapılan saldırılar milletimize karşı yapılmıştır. Dini, dili, ırkı olmayan terör ne yazık ki en ahlaksız ve vicdansız yollara başvurarak masun insanımızı hedef almaktadır. Tüm kesimlerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekirken, ayrıştırıcı üsluplar ile suçluyu bu millete gönülden hizmet edenler içinde aramak yanlışlık içine düşmektir. 35 yıldır mücadele edilen terörden ancak birlikte olarak, ortak tavır alarak kurtulabiliriz. Terörle mücadele ideoloji veya siyasi düşünce meselesi değil, insanlık meselesidir. Tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının, Sendikaların, basın-yayın organlarının, kurum ve kuruluşların ortak bir tavır alması ve devletinin yanında yer alması gerekmektedir" diye söyledi.

Şener, milletin iradesini kırmak için yapılan saldırıların hiç bir zaman hedefine ulaşamayacağını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İhsan Şener Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title