Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Türk-İngiliz 3. Tatlıdil Forumu Gala Yemeğine Katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, National Gallery'de düzenlenen Türk-İngiliz 3.Tatlıdil Forumu gala yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, National Gallery'de düzenlenen Türk-İngiliz 3. Tatlıdil Forumu gala yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde, Birleşik Krallık İskoçya Bakanı Carmichael'ı kabul ederek kendisiyle bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül'ü, Edinburgh'da, National Gallery'de düzenlenen yemeğe gelişinde Birleşik Krallık İskoçya Bakanı Alistair Carmichael, Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu eşbaşkanı Jack Straw ve eşi ile Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz ve eşi karşıladı.

Yağlı boya tabloları ve heykellerin sergilendiği salondan canlı klasik müzik dinletisi eşliğinde ilerleyerek konukların hazır bulunduğu yemek salonuna geçen Cumhurbaşkanı Gül ve Bayan Gül'e galerideki sanat eserleri hakkında bilgi verildi.

-BİRLEŞİK KRALLIK İSKOÇYA BAKANI CARMICHAEL'I KABUL-

Bu arada, Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde, Birleşik Krallık İskoçya Bakanı Alistair Carmichael'ı Balmoral Otel, Annan Salonu'nda kabul ederek kendisiyle bir süre görüştü.

Kaynak: ANKA / Güncel

Birleşik Krallık Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Jack Straw Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title