Haberler

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde esnafla buluştu

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde esnafla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şirin, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde esnafla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Dumlupınar Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Şirin, daha sonra Yavuz Sultan Mahallesi'ne geçti.

Burada düzenlenen programda bölge esnaflarıyla buluşan Şirin, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Şirin, "Emeği ve alın teriyle ekmeğini kazanan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ediyor, onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan esnaflarımıza, teşekkür ediyorum. Rabbi'm birlikteliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

Programa, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Şirin Dumlupınar AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title