Haberler

Çukurova Belediyesi'nde Kuş Evi Etkinliği

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilköğretim öğrencilerinin okulda yaptıkları ahşap kuş kafeslerini, Ercan Çetin Doğal Parkı’ndaki, ağaçlara, öğrencilerle birlikte monte etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilköğretim öğrencilerinin okulda yaptıkları ahşap kuş kafeslerini, Ercan Çetin Doğal Parkı'ndaki, ağaçlara, öğrencilerle birlikte monte etti.

Özel bir okulun öğrencilerinin ürettiği kuş evlerinin ağaçlara asılması, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerin de katıldığı kuş evi yerleştirme etkinliğinde, öğrencilerle birlikte vince binen Başkan Soner Çetin, kuş evlerini Ercan Çetin Doğal Parkı'ndaki ağaçlara montajladı. Öğrenciler de, kuş evlerinin montajını yaparak, kuşlara yaşayabilecekleri alan oluşturdular.

Başkan Çetin, hayvan sevgisini aşılamak ve sokak hayvanlarına sahip çıkmak için sürekli projeler ürettiklerini belirterek, "Her ay yaptığımız mama dağıtımı ve sokak hayvanları için yaptığımız otomatik suluklar, köpek gezdirme alanı ve modern hayvan barınağımızla, hayvanların da yaşam haklarını koruyoruz. Belediye olarak, hayvanlar için yapılan etkinliklerde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Sizin gibi içi sevgiyle dolu öğrencilerle birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirmek de bizim için ayrı bir mutluluk" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Çetin Soner Çetin Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title