Haberler

Cübbeli Ahmet: Nevruz Bayramı Tamamen Kaldırılmalı

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, Hz.Muhamnmed'in Nevruz Bayramı'nı yasakladığını, bu yüzden tamamen kaldırılması gerektiğini söyledi, yetkililere seslendi.

Cübbeli Ahmet, Lalegül TV'de yayınlanan programda Ebu Davud hadisinden bilgi vererek, Hz. Muhammed'in Nevruz ve Mihrican bayramlarını yasakladığını söyledi.

"RİCA EDİYORUM TAMAMEN KALDIRIN"

Cübbeli, "Hz. Muhammed, 'Allah size Nevruz ve Mihrican bayramlarından daha hayırlı iki bayram nasip etti. Allah bu bayramları iptal etti. Yerine de Ramazan ve Kurban bayramlarını getirdi' diye buyurdu. Yetkililerden rica ediyorum, Nevruz Bayramı'nı tamamen kaldırın." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nevruz Bayramı Ebu Davud TV Güncel Haberler

500

Yorumlar (95)

Timoki:

Keyfinize gelmiyen haramdır demi?ulan din babanızın oyuncağımı?din sakalla cübbeyle reklam hocalığiyla olmaz.

87
31
yanıtYanıtla
TS:

Belki de namaz bile kılmıyorsun gelmi? burda hocaya laf atma peşindesin sen ilk önce kendin iyi kul olabilmiş misin onu düşün buraya yazmakla olmuyor.

yanıt23
yanıt20
cihatkar:

ulan böyle insanlara hoca demeyin .din tüccarı bunlar.

68
50
yanıtYanıtla
Newroz piroz be:

Yaşasın halkların kardeşliği

58
51
yanıtYanıtla
AkademisyenMobil-IOS:

Hadi lan...

38
63
yanıtYanıtla
uypıuyhpıuhjklşhklş:

sen baramları kaldıracağına önce git o sakaları bitlerden temizle.

34
63
yanıtYanıtla
seytanin ogluMobil-ANDROID:

senin inandigin dinin ben her ne anlam tasirsa tasisin namaz kaldirilirmii yahudiler bile snden daha cok cenneti hak edoyor sen cehennemin dibine git

33
63
yanıtYanıtla
Erkan:

İnsanların özgürlüklerini kısıtlamaya ne kadar meraklısınız. İslam''da yok de geç. Ne devlet yasaklasın falan diyorsun. İşte bu yüzden şeriatla bir ülke yönetilmez. Arabistan, İran, Afganistan görüyoruz şeriatı.

41
55
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Hoca Allah için konuşmuş. Sizin zevkiniz için değil

63
25
yanıtYanıtla
a. can yılmaz / almanya:

ARABIN ''MİLLİ'' Bayramı olunca çok güzel. . başka milletlerin bayramı olunca ''İSLAM DIŞI'' oh ne güzel. . halbuki , kurban bayramı dedikleri ve diğerleri , islam öncesi arap kültüründe yine kutlanıyordu. . ARABIN KÜLTÜRÜ HELAL SEVAP. . BAŞKA MİLLETLERİNKİ HARAM GÜNAH. . YEMEZLER CÜBBELİ YEMEZLER! Hadi yallah!

55
32
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title