Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mahmut Ustaosmanoğlu sitemi: Cenazeye bir bardak su döktürmediler

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine ilişkin çarpıcı bir çıkışa imza attı. Cenazeyi yıkadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Cübbeli, "Cenazede bir vazife talibi değilim. Bir gece evvel aile kararıyla şöyle şöyle olacağını burada söyledim size ama mesele o değil. Mesele Efendi Hazretlerimize bir bardak su bile döktürmediler" dedi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, binlerce insanın katılımıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok siyasi isim de katılmıştı.

CÜBBELİ GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

İsmailağa Cemaati'nin en tanınmış isimlerinden biri olan ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de cenazede hüngür hüngür ağladığı görüntülerle gündeme gelmişti. Cenazeden günler sonra suskunluğu bozan Ünlü, cemaat ile arasında sorunlar olduğuna dair söylentilere açıklık getirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Mahmut Ustaosmanoğlu isyanı: Cenazeye bir bardak su döktürmediler

"CENAZESİNE BİR BARDAK SU DÖKTÜRMEDİLER"

Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada, "Cenazede bir vazife talibi değilim. Bir gece evvel ne ilan ettim. 'Aile kararıyla şöyle şöyle olacağını burada söyledim size ama mesele o değil. Mesele Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" ifadelerine yer verdi.

"ŞİMDİ YAYMIŞLAR CENAZEYİ O YIKADI"

Açıklamasının devamında cenazeyi yıkadığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Cübbeli Ahmet, "Şimdi yaymışlar cenazeyi o yıkadı. Ne alakası var. Cenazeye su dökenlerde kim var biliyor musun? Bana 'Rus Papazı' diyen Saadettin Ustaosmanoğlu. Efendi hayattayken ben kalp krizi geçirdim, gidiyordum. Yani ecel belli değildi. Efendi hazretleri bize 'Evladım yolumu muhafaza edin' diye buyurdu. Biz onun için bu hususta hassasiyetimizle evvelden beri olduğu gibi devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ender türk :

efendi , hazretleri ? Türkiye şeyhler ve müritler ülkesi olamaz.

137
243
yanıtYanıtla
inanç anıl:

sanane ulan sanane, nasıl hayat yaşamak istiyorsan yaşa milletin yaşam tarzından sanane. kurtuluş savaşında imanlı, tesettürlü kadınlar şimdi torunlarına laf söyleyin diye mi savaştı, birinden kurtulduk içimizdeki gavurcukların kurtulamadık

yanıt220
yanıt79
Ahmet :

Yahu bu lavuk torunlarindan ne zaman kurtulacağız

yanıt7
yanıt9
ismail bey :

Müslüman mahallesindede salyangoz satılmaz.

yanıt0
yanıt4
Doğuş:

Ağlarken duyguyu veremiyorsun. Gözler fıldır fıldır olmaz öyle.

141
87
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Niçin acaba?

37
23
yanıtYanıtla
uCube :

Cenazeye bir bardak su dökünce ne oluyor? Kabrine git, bir kova dök ne var yani? ;))

28
31
yanıtYanıtla
Fahri Çelik :

Daha yeni başlıyor

15
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title