Haberler

Bekçi, parktaki ağaçtan erik toplayan adamı silahla vurdu

Güncelleme:

Çorum'da Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi parkındaki ağaçtan erik toplayan adamla bekçi arasında tartışma çıktı. Silahına davranan bekçi, erik toplayan adamı bacak ve göğsünden vurarak ağır yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan bekçi tutuklandı.

Çevre Yolu üzerindeki 32'nci Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi park alanında meydana gelen olayda, Yaşar Toprak ile yeğeni Tuğra Toprak (38) park alanı içindeki ağaçtan erik toplarken, burada bekçilik yapan Hüseyin Arslan geldi. Taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Arslan, yanındaki tabancayla Yaşar Toprak'a ateş etti. Sol bacak ve göğsünden vurulan Toprak, yaralandı. Bekçi, olay yerinden kaçtı.

DURUMU AĞIR

İhbar üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Toprak'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Olay sonrası ekiplerin yakaladığı bekçi Hüseyin Arslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Arslan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Zeki Anti:

Bunu o girdiği yerden hiç çıkarmayacaksın. Bir erik topladı diye silah sıkmak ne demek..

463
62
yanıtYanıtla
Emin Urhan:

Erik topladı diye silah sikmamistir silah sıktığı adam hırsızlık yaparken bide haklı gibi etmediği küfür tehdit kalmamistir

yanıt6
yanıt9
Fatih Erdem:

Farz edelimki küfür veya kötü söz söylemiş dahi olsa, her kötü söz edeni silahla delik deşik ederek canını almak mı gerekiyor, bu nasıl bir zihniyettir.

yanıt0
yanıt0
Mehmet Arslan:

Silah verilen görevlileri işe alırken sağlam psikolojik testlerden geçirmeli. Silahı belde taşımak kolaydır, beyinde taşıyabilmek önemli.

164
5
yanıtYanıtla
Ferhat Sezer:

Bekçi de silah olmaz devletin buna bir çözüm bulması lazım. Silah sadece ve sadece poliste olmalı.

87
17
yanıtYanıtla
Hülagü:

"Eşeğe cilve yap demişler çifte atmış" Her önüne gelen de silah olursa kendini JÖH VE PÖH zanneder

84
1
yanıtYanıtla
Ali Ay:

Adam canı cekmiş yemiştir bir avuç erik zaten yiyen içen yok dökülüyor bırak yesin gitsin neyin cahilliği bu neyin öfkesi ben adam simdi vefat ederse bak ozaman filme final yapacak diye bak dur ordan her erik gördüğünde aklına gelir

77
1
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Birkaç erik için silahla hem de 2 kez ateş ederek öldürmeye çalışmak akıl alır gibi değil, büyük ihtimalle erikleri kendi satıyordur, umarım en ağır ceza verilir.

70
4
yanıtYanıtla
Yusuf Abi Abi:

bekçilik kavramının yıpratılmasına müsaade edilmemeli, malum türkiyede toplumu yönlendirmek isteyenler, hep haber değeri taşıyan olayların arkasından saklanarak ilerliyor.

8
58
yanıtYanıtla
Ay kural:

Bu zavallıları adam ediyorsunuz. Sonra milletin başına bela oluyorlar. Adam vuran yüzlerce bekçi var. Bekçilere silah taşıma ruhsatı verilmemelidir. Polis okulu eğitimleri yok. Banka ve özel yerler anlarımda parkta çocukların başında silahlı adam olmasın.

51
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title