Haberler

Çoban, dağda koyunlarını otlattığı sırada kafasından vurulmuş 13 yaşında çocuk buldu

Güncelleme:

Çorum'un Bayat ilçesinde çobanlık yapan bir vatandaş, dağlık arazide koyunlarını otlattığı sırada başından vurulmuş 13 yaşındaki bir çocukla karşılaştı. Çocuk acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Çamlıgüney köyünde çobanlık yapan bir kişi, hayvan otlattığı sırada arazide E.Ş.T'yi (13) hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak arazinin engebeli olması nedeniyle ambulans olay yerine ulaşamadı.

AMBULANSIN OLDUĞU YERE ATLA GÖTÜRÜLDÜ

Durumdan haberdar olan ailesi, bunun üzerine yaralı çocuğu ambulansın olduğu yere atla götürdü. Sağlık ekiplerince başından silahla yaralandığı belirlenen çocuk, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EVDEN, HAYVAN OTLATMAK İÇİN ÇIKMIŞ

Durumu ağır olan E.Ş.T, buradaki müdahalenin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesine sevk edildi. Çocuğun evinden sabah saatlerinde hayvan otlatmak üzere ayrıldığı, bulunduğu yerde tabanca da olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Çorum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title