Haberler

Çorlu'nun Yeni Belediye Başkanı Sarıkurt Oldu

Ünal Baysan'ın, Cumhurbaşkanı ve 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için aday adayı olması sonrası istifası ile boşalan koltuğuna CHP grubunun adayı Ahmet Sarıkurt seçildi.

Ünal Baysan'ın, Cumhurbaşkanı ve 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için aday adayı olması sonrası istifası ile boşalan koltuğuna CHP grubunun adayı Ahmet Sarıkurt seçildi.

Çorlu Belediyesi Meclisi üyeleri, Başkan Baysan'ın istifası sonrası, yeni belediye başkanını seçmek üzere toplandı.

Çorlu Belediyesi Meclisi'nin toplantı salonundaki oturumda, CHP grubu adına Ahmet Sarıkurt, AK Parti grubu adına ise Serkan Erçili, belediye başkan adayı gösterildi.

Yapılan seçimde CHP adayı Ahmet Sarıkurt, oy çokluğuyla Çorlu Belediye Başkanı seçildi.

Sarıkurt, yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisini bu önemli bir göreve layık gören meclis üyelerine teşekkür etti.

Çorlu'nun cumhuriyet sonrası döneminde, 24 belediye başkanının şehre hizmet ettiğini belirten Sarıkurt, "1940'lı yıllarda Rasim Baykal 8 yıl, 1970'li yıllarda Şinasi Kurşun 7 yıl,1989 yılından itibaren yaklaşık 20 yıl Ünal Baysan belediye başkanlığı yapmıştır.

Her ne kadar sevgili başkanımın aramızdan ayrılıyor olmasına üzülüyor olsam da, bizleri, şehrimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edecek olmasına duyduğum inançla gurur ve mutluluğu da aynı anda yaşıyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ünal Baysan Ak Parti Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title