Haberler

Converse Columbia ve Mustang İnternet'te Satışta!

Güncelleme:

Converse, Columbia ve Mustang Jeans markaları, online satış mağazası www.asports.com.tr'de yenilenen yüzüyle satışa sunuluyor.

Yüksek ürün çeşitliliği ve kolay ödeme seçenekleri ile hizmet veren site, saat 15.00'e kadar olan siparişler için aynı gün kargo imkanı sağlıyor.

Converse, Columbia ve Mustang Jeans markalarının online satış mağazası www.asports.com.tr ,marka severlerin favori sitesi olma hedefiyle yola çıkıyor. Mustang Jeans ürünlerinin online olarak satıldığı tek adres olan sitede ayakkabı dışında tekstil ve aksesuar ürünleri de yer alıyor. Yüksek ürün çeşitliliğiyle farklılaşan www.asports.com.tr üyeleri alışveriş yaptıkça kazanıyor.

Ödeme seçeneklerinde esnek bir yapıya sahip olan online mağaza, kredi kartlarına özel taksit seçenekleri de sağlıyor. 150 TL üzeri alışverişlerde ve bazı özel günlerde ise ücretsiz kargo desteği veriyor.

www.asports.com.tr için müşteri memnuniyeti büyük önem taşıyor. Müşteriler herhangi bir durumda musteri.hizmetleri@asports.com.tr adresine mail gönderebiliyor ya da müşteri destek hattıyla asports.com.tr çalışanları ile direkt iletişime geçebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title