Haberler

Cihan, Hazal'a Son Sözünü Söyledi

Güncelleme:

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay'ın paylaştığı 'Paramparça'nın dün akşam (20 Mart) yayınlanan 96'ncı bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, korku ve panik içinde Cihan'ı aradı. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark etti. Geceye dair hiçbir şey hatırlamayan Ozan, Cihan'ın sorularını yanıtsız bıraktı. Cihan, Yıldırım'la konuştuktan sonra Ozan'ın polise teslim olmasına karar verdi. Ozan'a kan testi yapıldı. Test sonuçlarından uyuşturucu kullanmadığı anlaşılan Ozan serbest kaldı.

Hazal, ailesine bir veda mektubu yazdı, Cansu'yla vedalaştı ve Damir'le evlenmek üzere evden kaçtı. Hazal'a engel olamayan Cansu, Dilara'ya ve Rahmi Bey'e Hazal'ın evden kaçtığını, Damir'le evleneceğini söyledi. Hazal ile Damir'in nikahları kıyılırken Dilara geldi ve 'Kızımın hayatını mahvetmene izin vermeyeceğim' deyip, Damir'i vurdu. Aynı anda Rahmi Bey de içeri girdi ve Dilara'nın elinden silahı aldı. Ağır yaralanan Damir hastaneye kaldırılırken, Dilara ve Rahmi Bey gözaltına alındı. Büyük bir şok yaşayan Hazal, kana bulanan gelinliğiyle önce karakolda ifade verdi, sonra da eve döndü. Cihan, Dilara'dan olanları öğrendi ve emniyete geldi. Dilara ve Rahmi Bey ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Dilara, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, suçu üstlenen Rahmi Bey ise tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Damir'i görmeye hastaneye giden Hazal, karşısında Cihan'ı buldu. Cihan, Hazal'a kendisiyle eve gelmemesi halinde, ya Damir'i öldüreceğini ya da Damir'in kendisini öldüreceğini söyledi ve seçimini yapmasını istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cihan Yıldırım Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title