Haberler

CHP'li Belediye Başkanı Gönenç, Bergama'da Ağaçları Kesti

Güncelleme:

Gezi eylemlerine destek veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in ilçe sınırları içerisinde bulunan ağaçları kestirdiği ortaya çıktı.

Gezi Parkı eylemlerine destek açıklaması yapan ve Ergenekon sanıklarının yargılandığı Silivri Cezaevine otobüs kaldıran CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in ilçesi sınırlarında bulunan ağaçları kestirdiği ortaya çıktı. Gönenç, kültür merkezine otopark yapılacağı gerekçesiyle 40 yaşın üstünde 30'dan fazla ağacı kestirdiği bildirildi.

30'DAN FAZLA ÇAM AĞACI KESİLDİ

Şehirdeki trafik problemini sebep gösteren CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 40 yaşın üzerinde olan 30'dan fazla çam ağacını kestirdi. Yaptırdığı kültür merkezinin bile otoparkı bulunmayan Bergama Belediyesi, 700 metre uzakta bulunan yeşil alandaki ağaçları keserek trafiğin yanı sıra kültür merkezinin otoparkı olmamasını sebep gösterdi.

İLÇE HALKI TEPKİ GÖSTERDİ

Yüzlerce vatandaş ağaçların kesilmesi ve sökülmesi esnasında CHP'li Bergama Belediyesi'ne sert tepki gösterdi. Bergama Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ağaç kesiminin ardından oluşan alana kurulacak otopark, 4 katlı olarak inşa edilecek. 13 bin metrekare alanı kapsayacağı belirtilen alanın yapımında daha fazla ağacın kesileceği öğrenildi.

ÜRPER: GEZİ PARKI VE ODTÜ'YE SAHİP ÇIKAN CHP BU KATLİAMA DA SAHİP ÇIKSIN

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper ağaç kesimine tepki gösterirken Bergama Belediyesi'ni de oldukça sert bir dille eleştiridi. Ürper, "Bergama'da CHP'li belediye başkanı otopark yapımı için 30'a yakın çam ağacını katletti. Halkı da kandırmak için ' Buradan kökleyip başka naklediyoruz' diyor. Çam ağacı 2 yaşından sonra köklenip bir yerden bir yere nakledilemez, ölür. Biz şuna karşıyız. CHP İstanbul'da 2-3 ağaç kesildi diye bütün Türkiye'yi ayağa kaldırdı. ODTÜ'de yol yapımı için kesilen ağaçlardan dolayı ortalığı ayağa kaldırıyor. Aynı CHP Bergama'da otopark yapımı için ağaçları katlediyor. Biz böyle bir mantığa şaşırıyoruz. Normalde bu otopark Bergama Belediyesi'nin yeni yaptırılan kültür merkezinin içerisinde olmalıydı. Başkanın daha önceden de ağaç kesmeye yönelik eylemleri oldu. Ama ilk defa gözle görünen ve şehir merkezinde olan bir yerde ağaç katletti." dedi.

"BURAYA DA GELSİN SAHİP ÇIKSIN"

Ürper, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ODTÜ'de kesilen ağaçları protesto edenlere sahip çıkıyor. Ben de buradan diyorum ki; Aynı CHP'li Kılıçdaroğlu gelsin buradaki katliam yapan belediyeye sahip çıksın da görelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Gönenç Raşit Ürper Bergama Güncel Haberler

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Rusya'da rehine krizi! DEAŞ'lı 6 mahkumun öldürüldüğü operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title