Haberler

CHP İl Kongresinde Önce Küfür Sonra Yumruklu Kavga

Güncelleme:

CHP'nin Kırşehir İl Kongresi'nde ağır küfürleşmelerin ardından yumruklu kavga çıktı. Partililer arbedeyi bitirmekte güçlük çekti.

Kırşehir Kültür Merkezi'nde yapılan CHP İl Kongresi'nde yumruklar konuştu. Ankara Milletvekili Necati Yılmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede 70 imzalı bir liste divana sunularak il başkanlığına yeniden Yılmaz Zengin'in adaylığını istedi.

ÖNCE KÜFÜR SONRA KAVGA

130 delegenin katılımının beklendiği kongrede bunun üzerine Hüseyin Çakmak'ın grubundakilerinin bir bölümünün Yılmaz Zengin ve ekibine küfür ettiği iddiasıyla salonda arbede oldu. Arbede kısa sürede kavgaya dönüşünce partililerin araya girdi.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Kavganın ardından Hüseyin Çakmak adaylıktan çekildiğini açıklayarak, kendisini destekleyen grupla birlikte salondan ayrıldı.Yılmaz Zengin'in tek adaylığı ile kongre devam ederken, bir açıklama yapan Yılmaz Zengin, olaydan duyduğu üzüntüyü vurgularken, "5 kongre yaptım ve hiçbir zaman böyle bir olay yaşanmadı. CHP kongrelerinde bu tür manzaların yaşanmaması gerekiyor. Bu bir demokrasi yarışır. Herkes aday olur. Kazanır, kaybeder. Kazansa da kaybetse de bu partiye ve partililere hizmet eder. Kazanamayacağını anlayanların kongreyi bu şekilde germesi ve olayların çıkmasına neden olması üzücüdür" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Çakmak Yılmaz Zengin Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title