Haberler

CHP Genel Başkan Adayı Koç: "Bu Bir Ayrılık Hareketi Değil"

CHP Genel Başkanlığı İçin Adaylığını Açıklayan Samsun Milletvekili Haluk Koç, Destek Arayışı İçin Çıktığı Trakya Turunda Edirne'ye Geldi.

CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Samsun Milletvekili Haluk Koç, destek arayışı için çıktığı Trakya turunda Edirne'ye geldi.

CHP Edirne İl Teşkilatı'nda partililerle buluşan Koç, adaylığının bir ayrılık hareketi olmadığını söyledi. CHP'nin çok büyük bir parti olduğunu ifade eden Koç, ''Ancak CHP'nin iyi yönetilememesi ve yenileşmeyi sağlayamaması nedeniyle partinin tabanından gelen istek ve destek üzerine genel başkanlığa aday oldum'' dedi.

CHP Edirne İl Teşkilatı'nda partililerle buluşan Haluk Koç, ''Ben sadece CHP'nin adamıyım. Artık CHP'nin dünya gerçekleriyle yüzleşmek ve yapılması gerekenlerle yenileşmek zorunda olduğunu söylediğim için genel başkanlığa adayım. CHP'liler artık bundan sonraki ne yerel ne de genel seçimlerdeki yüzde 20 oyla yetinir. Bu bakımdan gençleşme, yenileşme ve değişim talebimiz CHP'nin yarınıdır. Ben bunu görüyorum ve partililerimi uyarıyorum. Benim genel başkan adaylığım sizlerin talebi olduğu için. Hiçbir

CHP'li bu yarışı ayrılık hareketi olarak görmesin. Bu hareket gençleşme, yenileşme, değişim talebinde bulunan hareket olup, bir ayrılık hareketi değildir'' şeklinde konuştu.

Haluk Koç'un CHP İl Teşkilatı'ndaki toplantısına Aydın Milletvekili Fatih Atay, Muğla Milletvekili Ali Arslan, CHP eski Edirne Milletvekili Nejat Gencan ve Parti Meclisi üyesi Ali Kemal Kumkumoğlu da katıldı. Koç, daha sonra Edirne Belediyesi'ne giderek Başkan Hamdi Sedefçi ile görüştü.

(İA-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title