Haberler

CHP Gaziantep İl Başkanı İstifa Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, 'yorgunluğunu' gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Uzun süredir CHP İl başkanlığı görevinde bulunan Gökdağ, yaptığı yazılı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. İstifa dilekçesini CHP Genel Merkezi'ne ileten Gökdağ, bu kararına zihinsel ve fiziksel yorgunluğunu gerekçe gösterdi.

"ZİHİNSEL VE FİZİKSEL OLARAK ÇOK YORULDUM"

Verimsiz olacağı kanaatiyle istifa kararı aldığını kaydeden Gökdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak çok yoruldum. Siyasette yorulmak gayet doğaldır. Ancak, zihinsel yorgunluk verimsiz olmama neden oldu. Halkın CHP'den beklentisinin yükseldiği bu dönemde verimsiz olarak, İl Başkanlığı koltuğunu işgal etmenin doğru olmadığını düşündüğüm için istifa etmenin doğru olacağına karar verdim.

"PARTİMİN NORMAL ÜYESİ OLARAK ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM"

Bu süreçte her zaman yanımda olan yönetimdeki arkadaşlarıma ve örgütüme teşekkür ederim. Artık partimin normal bir üyesi olarak, çalışmalarıma devam edeceğim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gökdağ Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500

Yorumlar (5)

ZILGIThalildereli3458@gmail.com:

CHP LİLER EĞER VATAN SEVERLERSE ,... TAMAMI İSTİFA EDER...ATATÜRK ; MANDA VE HİMAYEYİ KABUL ETMEDİ..OYSA ŞİMDİKİ CHP MANDA VE HİMAYEYİ SAVUNUYOR..MANDACILARA DESTEK VERİYOR...ÜLKENİN FANANSAL İŞGALİNE YARDIM EDİYOR.....CEMAATIN KİRLİ ELLERİNİ SIKIYOR....DEMİREL GİBİ BİR MASONUN AKLINA İTİBAR EDİYOR.. AÇIK AÇIK VATAN HAİNLİĞİ YAPIYOR...HAYDİ BÜTÜN CHP Lİ VATANSEVER ARKADAŞLAR TOPLUCA İSTİFA EDİN...İNANIN MİLLET SİZİ BAĞRINA BASACAKTIR...ŞEREFLİ OLUN ŞEREFLİ...ŞEREF PAZARDA SATILMAZ..ŞEREF YAŞANACAK BİR DEĞERDİR...NASIL OLSA İKTİDARA GELEMEZSİNİZ, GELSENİZDE , BAŞINDAKİ AÇLARDAN SİZE BİR İEY DÜŞMEZ..İYİSİ Mİ , ŞEREFİNİZİ KOTUYUN

17
4
yanıtYanıtla
SERVET YAKINcsateknik@hotmail.com:

ZILGIT ADINDA MEYMENET YOK KİMİN ÇIĞIRTGANLIĞINI YAPIYORSUN İNSANLARIN ŞEREFİ SENİN GİBİ ŞİZOFRENİ İNSANLARIN AZINA ALAMAYACAĞI KADAR YÜCE BİRŞEY İNSAN HAYATTA ŞEREFİ VE NAMUSU İÇİN YAŞAR BU DEĞERİ KENDİN İÇİN BU KADAR BASİTE İNDİRGEDİYSEN BU SENİN BİLECEĞİN BİR İŞ AYRICA BAŞINIZDAKİ AÇLARDAN SİZE BİŞEY DÜŞMEZ DEMİŞSİN YA O DOĞRU AKP BAŞINDAKİ SERVETİNE SERVET KATTA DÜNYA LİDERLERİ ARASINDA 7. OLDU AMA SİZİDE AÇ BIRAKMADI KUMANYALARI KOMÜRLER ÇAMAŞIRMAKİNARI NAKDİ YARDIMLAR AMA UNUTMA TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN HAKKINI YİYENLER BUNUN HESABINI MUTLAKA VERECEKLERDİR YOLSUZLUKLARIN HATTİ HESABI YOK SİZE AFİYET OLSUN

yanıt0
yanıt0
yorgunyorgun@yahoo.com:

Aslında biz de bu gezi sürecinden beri sokaklarda yaşananlardan dolayı beynen ve zihnen bir vatandaş olarak çok yorgunuz acaba istifa etsek bütün bu olaylar durulur ve rahat eder miyiz?

9
1
yanıtYanıtla
eski chp liportakal31@hotmail.de:

belki dürüst bir insandir, chp de dürüst insan duramaz

4
3
yanıtYanıtla
m.n.d.aydınkeya_21_@hotmail.com:

ZILGIT arkadaş aynen sana katılıyorum yazacak başka bı yorumum yok

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title