Haberler

CHP Ankara İl Kongresine Doğru

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in engelli bir vatandaşla konuşması- Kalabalıktan görüntüler- Otobüs üzerindeki heyetin görüntüleri - CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın görüntüsü - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in açıklamaları CHP Ankara il kongresine doğru- İl Başkanı Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde aday olacağını bildirdi CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde başkanlık için aday olacağını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in engelli bir vatandaşla konuşması- Kalabalıktan görüntüler- Otobüs üzerindeki heyetin görüntüleri - CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın görüntüsü - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in açıklamaları CHP Ankara il kongresine doğru- İl Başkanı Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde aday olacağını bildirdi CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, 26 Aralık'ta yapılacak Ankara İl Kongresi'nde başkanlık için aday olacağını bildirdi.Keskin, il başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, 11 aylık görev süresince, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi CHP'ye önemli hizmetler yaptığını hatırlattı.Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savunan Keskin, CHP'nin iktidarını kurmak istediklerini, bunun için 2019'u hedef belirlediklerini söyledi.Tekrar Ankara İl Başkanı olduğu takdirde 3 yıllık plan yapacağını anlatan Keskin, bu kapsamda, Ankara'daki ilçe örgütlerinin tamamının desteğini aldığını ifade etti.Ankara'nın belediyelerini alacaklarını, sonra da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapacaklarını belirten Keskin, 2019'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın, CHP örgütlerinden çıkacağını söyledi.Keskin, Ankara İl Başkanlığını, örgütlerin yönetmesi için çalışmalarının olduğuna değinerek, "Kurultaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. CHP daha aktif bir siyaset yapacak. CHP'yi iktidara götürmek için ben bir dönem daha il başkanı olmak istiyorum" diye konuştu.Yapacağı çalışmalar için partililerden destek isteyen Keskin'e açıklaması sırasında, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve ilçe başkanları da eşlik etti. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), milletvekilliği için Ankara İl Başkanlığı'ndan istifa eden Necati Yılmaz'ın yerine, Adnan Keskin'i atamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Aylin Nazlıaka Adnan Keskin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title