Haberler

Çevre Düzenlemeleri Çalışmaları Gece de Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi tarafından Çarşı Merkezinde bulunan dükkanlar önünde çevre düzenlemeleri gece saatlerinde de devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Çarşı Merkezinde bulunan dükkanlar önünde çevre düzenlemeleri gece saatlerinde de devam ediyor.

Şehir Merkezinde gerçekleştirilen ve yeni görünümü ve içerisinde bulunan alışveriş dükkanları ile vatandaşların hizmetine sunulacak çarşı dükkanları için ekipler gece çalışarak, çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürleri de çalışmaların olduğu alanda incelemeler yaparak, son durum hakkında bilgi aldı.

Yapılan faaliyetler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, "Bilecik Belediyesi olarak çok şükür şehrimizin birçok noktasında faaliyet gösteriyoruz. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çarşı dükkanlar önündeki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. Ekiplerimiz, projelerimizi daha kısa sürede bitirme adına gece gündüz çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle ekibimizle beraber çalışıyoruz. Her şey temiz ve yaşanabilir Bilecik için" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Ay Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title