Haberler

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet törenine damga vuran sözler! Genç kızın konuşmasını ayakta alkışladılar

Güncelleme:

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet törenine, okulu birincilikle tamamlayan Merve Nur Uçar'ın yaptığı konuşma damga vurdu. Genç doktorun "Hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyar da" sözleri salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Batmanlı Mervenur Uçar, birinci olarak girdiği Çapa Tıp Fakültesi'nden yine birincilikle mezun oldu. Üniversitede düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Merve Nur Uçar, yaptığı konuşma ile törene adeta damgasını vurdu.

"DEVE DE BİZİM DİYAR DA"

Uçar, tüm salonun takdirini aldığı konuşmada, "Aynı okuldan mezun olmanın gururuyla yetinmeyip yeni Aziz Sancarlar olacağız. Şu an yurt dışında var olan imkanları ülkemize kazandıracağız. İlim yolunda var gücümüzle çalışacağız. Rasim Özdenören'in deyimiyle hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyar da" ifadelerini kullandı.

Salonda töreni izleyenler Mervenur Uçar'ın konuşmasını dakikalarca ayakta alkışlandı.

KONUŞMA İLE İLGİLİ ORTAYA ATILAN İDDİA ASILSIZ ÇIKTI

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Merve Nur Uçar'ın kürsüde, "Ülkeyi elin memleketine garson kazandıranlar değil, kendisini okutan büyüten bu topraklara borcunu ödeyenler kalkındıracak" dediği öne sürüldü. Ancak Uçar'ın konuşmasında bu sözlerin yer almadığı ortaya çıktı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Çapa Tıp Fakültesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (36)

ömür galip cansız:

Sen bi çalışmaya başla, aldığın maaşla evinin ekonomisini kendin yönetmeye başla, o zaman kurmaya başlarsın "yurtdışına nasıl çıkarım" hayallerini.

193
244
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Herkesi kendin gibi mi zannettin.

yanıt61
yanıt46
KARLI DAĞLAR:

Yeni doktorumuzun konuşması, doktorluk yerine siyaseten halkı bunaltıp hükümeti düşürmek için çabalayanlara fena batmış..

149
104
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

yorumlara bak yazık kız ne güzel şeyler söylemiş beğenmeyen defolsun gitsin kimse zorla tutmuyor sizi

129
84
yanıtYanıtla
Derya Ergün:

İstanbul'da evler 3.000.000TL ortalama ile satılıyor ve ömrü boyunca çalışsa, aldığı parayı evin kredisine yatırsa bile bir ev alamadığını görünce düşüncesi değişir. Herkes üniversitedeyken idealistir.

140
69
yanıtYanıtla
ömür galip cansız:

Yav he heee aynen

75
125
yanıtYanıtla
apolat:

ne oldu zoruna mı gitti, vatanımda kalırım hizmet ederim demesi

yanıt73
yanıt54
AHMET ERDEM KARACA:

Tebrik ederim.

162
37
yanıtYanıtla
Fakır:

siyaseten yolu açılmış

88
92
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Kızım tebrikler ama çok erken söylenen yasanmisligin olmadığı bir konuşma olmuş. Okurken de hiç mi? yaşanan şartları gozlemlemedin. Şunu bil insanca hak sahibi olan kimse bu yurdu terk etmez. siyasi bir söylem olmuş belki de yerin yurdun hazır. Söyleyen yerine söyleten kim?

102
73
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title