Haberler

Canlı Yayında Yere Kapaklandı

Güncelleme:

Best Model yarışmasını sunan şarkıcı Sibel Tüzün, canlı yayında yere kapaklandı.

İlk kez İstanbul boğazının tam ortasındaki Suada'dan canlı olarak yayınlanan 25'inci Best Model of Türkiye yarışması Türkiye'yi ve dünyayı ekranları başına kilitledi.

Gecenin talihsizliğini ise yarışmanın hem sunuculuğunu yapan hem de sesiyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan başarılı sanatçı Sibel tüzün yaşadı.

Sahnenin kayganlığından ve ayağındaki ayakkabının topuklu olmasından dolayı bir anda dengesini kaybeden ünlü sanatçı milyonların gözü önünde kaydı ve yere düştü.

ŞARKIYA YERDE DEVAM ETTİ

Muhteşem gecede şarkı söylemek için sahne alan Tüzün aniden yere düştü. Böyle büyük bir kaza geçirmesine rağmen tüm profesyonelliği ile hemen toparlanan ünlü şarkıcı şarkıyı bir süre yerden söyledi ve sonra ayağa kalkarak geceye kaldığı yerden devam etti.

22:00' de başlayıp 24:00' te biten yarışmada yarışmacılar önce Günsel Ülkü'nün tasarladığı mayolarla sonra gece elbiseleriyle jürilerin huzuruna çıktılar. Her zamanki gibi yarışmanın süresi içinde ülkemizin en çok sevilen müzik sanatçıları da hit şarkıları ile geceye renk kattı.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sibel Tüzün İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title