Haberler

Can Dostu Tomy'i Arıyor

AVCILAR'daki evinde yalnız yaşayan 2 çocuk babası emekli mali müşavir Ali Bayraktar (60), gezdirmeye çıkardığı 'Minyatür Pinscher' cinsi köpeğini çalan kişiyi bulabilmek için aralıksız çalışıyor.

AVCILAR'daki evinde yalnız yaşayan 2 çocuk babası emekli mali müşavir Ali Bayraktar (60), gezdirmeye çıkardığı 'Minyatür Pinscher' cinsi köpeğini çalan kişiyi bulabilmek için aralıksız çalışıyor.

Ali Bayraktar, evinde beslediği iki köpekten Max'ın 2 yıl önce 23 Temmuz'da çalınması ardından daha sıkı sarıldığı yavrusu 4 yaşındaki Tomy'nin de birkaç gün önce çalınması ile şoke oldu. Ali Bayraktar Tomy'nin doğduğu günden bu yana yanında olduğunu ona çok sevdiğini, çalınmasına çok üzüldüğünü belirtirken, onu her yerde aradığını şöyledi. Ali Bayraktar, gezdirmeye çıkardığı köpeği Tomy'i çalan kişinin görüntülerine bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtları sayesinde ulaştığını belirterek şöyle dedi:

"Babası Max da 2 yıl önce çalındı. Tomy, benim can dostumdu. Bakmayan bilemez. Birçok insana değişmem. Bu sevgiyi köpek bakan bilir. Bunların yokluğu, yakınının yokluğundan daha fazla belli oluyor. Yakınının yokluğunu giderek unutuyorsun, bunların yokluğu ise, giderek ağırlaşıyor. Dışarıda yaşamaz bunlar zaten. 2 kilo 700 gram ağırlığında Minyatür Pinscher cinsi. Merkez Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Caddesi'nde onu gezdirmeye çıkarmıştım çalındı. Karakolda tutanak tutturdum."

Can dostu köpeğini bulabilmek için kolları sıvayan Bayraktar, esnafı tek tek dolaşırken bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarından Tomy'i kucağında taşıyan, bir kişinin görüntülerine ulaştı. Bayraktar, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak çalınan köpeğini veya bunu çalan kişiyi görenlerin kendisine veya karakola bildirmesini istediğini anlatırken, "Köpekler en fazla 5 aylık olunca satılabilir. Görüntülere göre, Tomy'i çalan hayvanlarla haşır- neşir biri. Onu tutuşundan onu anlıyorum. Çoğu kimse köpeğe bile dokunmak istemez" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Bayraktar Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title