Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Açıklaması

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgin, mesajında, 19 Mayıs 1919'un, Samsun'dan hareketle işgal kuvvetlerini vatandan atmak için istiklal mücadelesinin başlatıldığı milli bağımsızlık hareketinin sembolü olduğunu belirtti.

Bakan Bilgin, şunları kaydetti:

"19 Mayıs Türk milletinin dünyaya emperyalizmin yenilebildiğini gösterdiği gündür. 1000 yıllık tarih boyunca Anadolu'yu Türkiye yapan milli ruhun tarihe ve bu topraklara mührünü vurduğu gündür. Bu şuurla yetişen gençlerimiz bu milli ruhu sonraki nesillere taşıyacaktır.

Biz, kendisine, ülkesine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincindeki gençlerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaştığımız şu günlerde azim ve kararlılıkla ülkemizi daha da ileri ufuklara taşıyacağız."

Gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını ifade eden Bilgin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle andı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title