Haberler

Çaldığı Altın ve Parayı Atarak Kaçmaya Çalıştı

Samsun'da bir evden para ve ziynet eşyası çaldıktan sonra polis tarafından yakalanan 23 yaşındaki Güldane Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da bir evden para ve ziynet eşyası çaldıktan sonra polis tarafından yakalanan 23 yaşındaki Güldane Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Atakum ilçesinde dün meydana geldi. İddiaya göre Güldane Yılmaz, hırsızlık suçundan kaydı bulunan 17 yaşındaki M.P. ile D.Y. isimli kızlarla birlikte Fatma Küçük'e ait eve kimse yokken girdi. Şüphelilerin apartmana girdiğini fark eden bir kişi polisi aradı. Olay yerine gelen polis, 3 şüpheli ile evden çıkarken karşılaştı. Polisi karşısında gören şüpheliler, yatak odasından aldıkları bin lira para ile yaklaşık 2 bin lira değerindeki ziynet eşyasını yere atarak, uzaklaşmaya çalıştı. Polis, 3 şüpheliyi gözaltına alınırken, yere atılan para ve zihnet eşyalarına da el koydu.

Yaşları küçük olan M.P. ve D.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, hırsızlık bürosu ekiplerince sorgulanan Güldane Yılmaz, suçunu itiraf etti. Yılmaz'ın, "İşe çıkmıştık, evi patlattık. Çıkarken de polislerle karşılaştık. Malzemeleri yere attık ama yakalandık" dediği öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Güldane Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaşları küçük olan diğer iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Küçük Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title