Haberler

Bursa'nın Mahallelerinde 'Huzur' İçin Polis-muhtar İşbirliği

Bursa'nın mahallelerinde 'huzur' için polis-muhtar işbirliğiBURSA'da huzur operasyonları kapsamında belirli mahallelerde ara sokaklar ve kıraathaneler polis ekiplerince denetlendi.

Bursa'nın mahallelerinde 'huzur' için polis-muhtar işbirliği

BURSA'da huzur operasyonları kapsamında belirli mahallelerde ara sokaklar ve kıraathaneler polis ekiplerince denetlendi. Özellikle 'suçu önleme' adına yapılan uygulamada çok sayıda suç unsuru ile aranan şüphelilere ulaşıldı. Polis ekipleri uygulama yaptıkları mahallelerde muhtarlarla da işbirliği içinde çalıştı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 100 polisin katılımıyla merkez Yıldırım İlçesi, Hacıvat, Demetevler, Meydancık ve Beyazıt Mahallelerinde suç önlemeye yönelik huzur operasyonu düzenlendi. Akşam saatlerinde kıraathaneler ve ara sokaklarda çalışma başlatan ekipler şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama ve kimlik sorgusu gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren uygulamada ekipler, farklı suçlardan aranan 2 şüpheliyi gözaltına alırken, 400 paket kaçak sigara ve bir miktar bonzai ele geçirdi. Bu arada ana caddelerde araçlara yönelik uygulama yapan ekipler farklı kusur ya da suçtan 6 araca idari para cezası uygulayıp 2 aracı trafikten men etti.

MUHTARLARLA İŞBİRLİĞİ

Polis ekipleri uygulama yaptıkları mahallelerde muhtarlarla da işbirliği içinde çalıştı. Emniyet yetkilileri, uygulama öncesinde ve sırasında muhtarlarla bir araya geldi. Bu çalışmanın mahallelerinde huzur ortamı sağlanması adına çok faydalı olduğunu belirten Meydancık Mahallesi Muhtarı Sultan Demirci özellikle uyuşturucu ve asayişe yönelik yapılan uygulamalardan çok memnun olduklarını dile getirdi. Muhtar Demirci, Ekipler 24 saat mahallemizde çalışıyor. Halkımızın içi çok rahat. Amirlerimiz mahalledeki çalışmalar hakkında sürekli bizden fikir alıp bize bilgiler veriyorlar. Karşılıklı çalışmalar yapıyoruz. Huzur, en üst seviyede dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meydancık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title