Haberler

AK Partili Vildan Yılmaz Gürel koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

AK Parti 27'nci dönem Bursa Milletvekili olan Avukat Vildan Yılmaz Gürel'in, koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Gürel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, herhangi bir olumsuzluğu ve şikayetinin olmadığını söyleyerek durumunun iyi olduğunu duyurdu. Gürel'in geçen hafta sonu AK Parti kongresine katıldığı belirtildi.

AK Parti 27'nci dönem Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığını duyurdu. Kendisini 14 günlük karantinaya aldığını bildiren Gürel sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak mesaj yayınladı.

"TEDBİR AMAÇLI YAPTIRDIĞIM TEST SONUCUM POZİTİF ÇIKMIŞTIR"

Gürel yaptığı paylaşımda, "TBMM, 27. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı öncesinde tedbir amacıyla Bursa'da yaptırdığım Covid-19 PCR test sonucum Pozitif çıkmıştır. Durumum gayet iyi, herhangi bir olumsuzluk ve şikayetim yok. Doktorum, süreci evde geçirmemizi uygun gördü. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlak suretle uymaları ricasında bulunuyorum. Bu virüse yakalanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, dua ediyor dua bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

KONGREYE KATILDI

Öte yandan Gürel'in geçen pazar günü yapılan AK Parti İnegöl ilçe teşkilatının kongresine katıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vildan Yılmaz Gürel Milletvekili Koronavirüs Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (12)

MEMET33:

VALLE ÇOK ÜZÜLDÜÜÜMM, YAZIIIK VAY CAANIMMM. . .

7
5
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bende üzülenenlerdenim

yanıt1
yanıt3
enes k.:

Kongrede kim varsa izolasyona alıyor musunuz ? Kısıtlama getiriyor musunuz ? Yoksa sadece testi pozitif çıkanlara ve temaslı gariban vatandaşa mı bu kural geçerli ?

8
0
yanıtYanıtla
ferhat:

türk telekom teknik servis ve sağlık baknalığı doktorlar ; performans fırsat bilip. vatandaşı dolandırdıklarının açıklamasını halka yapabilirmi?millet vekili değilmiler bu yüzden maaş alıyorlar. milleitin hukukunuda korumaklada mükellefler.

6
1
yanıtYanıtla
Ahmet elci:

Sayin vekilim gecmis olsun allah butun hastalara acil sifalar versin

1
2
yanıtYanıtla
Ahmet elci:

Gecmis olsun allah tum hastalara acil sifalar versin

2
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Allahın adaleti boyle zengin fakir aynı gemide

2
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Cumhurreisin çevresi daralıyor, yine geçmiş olsun bütün vekillere :))))

1
0
yanıtYanıtla
Anlayana:

Geçmiş Olsun

0
0
yanıtYanıtla
Ali Öziş:

Sayın vekilim geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun. Şu anda şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim acil şifalar versin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title