Haberler

Bursa'da Engelli Vekil Adayından Duygulandıran Ziyaret

Ak Parti Bursa 9'uncu sıra milletvekili adayı bedensel engelli Bennur Karaburun, engelli çocukların eğitim gördüğü Hacı Mehmet Zorlu İş Okulu'nu ziyaret etti.

Ak Parti Bursa 9'uncu sıra milletvekili adayı bedensel engelli Bennur Karaburun, engelli çocukların eğitim gördüğü Hacı Mehmet Zorlu İş Okulu'nu ziyaret etti.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ziyarette fiziksel ve zihinsel engelli öğrencilerle bir araya gelen Bennur Karaburun, burada duygusal anlar yaşadı. Engelli çocukların üretim yaptıkları atölyeleri de ziyaret eden Bennur Karaburun, çocukların ürettiği yorgan kılıfları ve minik koltuk yastıklarından satın aldı. Çocuklarla sohbet eden ve isteklerini soran Bennur Karabulut, çocukların engelli denilerek atıl bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak şöyle dedi:

"Çok güzel şeyler yapabiliyorlar. Çocuklarımızı çalıştıracak ve yeteneklerini geliştirecek önemli hocalarımız var. Verilen eğitimler sayesinde çocuklarımız çok daha güzel çalışmalar ortaya koymuş. Hepsini kutluyorum."

Vekil seçilmesi halinde de bu tür eğitim yuvalarını ziyaret edeceğini vurgulayan Karaburun, "Engelli çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkaracak çok değerli öğretmenlerimiz var. Milletvekilliğim döneminde öğretmenlerimiz ile bir araya gelecek ve engelli çocuklarımız için neler yapabiliriz diye düşüneceğiz ve çocuklarımız için projeler geliştireceğiz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bennur Karaburun Mehmet Zorlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title