Haberler

"Buradan Geçmeyelim Demiştim"

Gediz nehrine düşmesi sonucu kayıplara karışan Hasan'ın babası konuştu.

Gediz nehrine düşmesi sonucu kayıplara karışan Hasan'ın babası konuştu. Acılı baba Mehmet Coşkun Kazak, oğlunu "Bu sudan geçmeyelim" diye uyardığını üzüntü içinde anlattı.

İzmir'de traktör üzerinde Gediz Nehri üzerindeki köprüden geçmeye çalışırken kayıplara karışan Hasan Kazak'ı arama çalışmaları devam ederken Hasanlar köyünde bulunan evlerinde sessiz bir bekleyiş var.Anne Şefika Kazak hastalanıp yatağa düşerken, baba Mehmet Coşkun Kazak ve dede Hasan Kazak da evlerinin önünde oğullarından gelecek hayırlı haberi bekliyor.Baba Mehmet Coşkun Kazak, fena olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ağladığım için Gediz Nehri yakınına gidemiyorum. Traktörü oğlum kullanıyordu, 'oğlum su çok yakın dedim, öbür taraftan geçelim dedim.' O da 'Yok baba birşey olmaz biz çok sulardan geçtik' dedi.

Bağa ilaç atmaya gittiklerini anlatan baba Kazak, şunları söyledi: "Böyle olacağını bilseydim öbür yandan dolanırdım." Acılı baba, 4 yıl öncede kızını trafik kazasında kaybettiğini söyledi. 80 yaşındaki dede Hasan Kazak ise; şöyle konuştu: "Ben yüzdüm annesi yüzdü, babası yüzdü, Hasan sudan çıkamadı. İlaç atmaya bağa gidiyorduk köprüde su çoktu.Oğlum köprüden çıkarken aşağıya devrildik. Kendisi kullanıyordu traktörü.Ben biliyordum yüzmeyi o da biliyordu nasıl oldu anlayamadık"

Mahalle sakinleri ise polis ekiplerinin aramayı hızlandırmaları gerektiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasanlar İzmir Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title