Haberler

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, görevi devretmeye hazır olduğunu belirtti

Güncelleme:

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, belediye başkanlığını kazanan Necmi Sıbıç'a görevi devretmeye hazır olduklarını belirtti. Yakar, Bulancak halkının iradesinin sandığa yansıdığını vurgulayarak, seçimin galibi olarak Necmi Sıbıç'ı ilan etti. Yakar, görevi devretmek için beklediklerini söyledi ve Bulancak'ın menfaatine olan her kararın mecliste bir problem olmayacağını ifade etti.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, belediye başkanlığını kazanan Necmi Sıbıç'a görevi devretmeye hazır olduklarını belirtti.

Yakar, gazetecilere, Bulancak halkının iradesinin sandığa yansıdığını vurguladı.

Sandıktan çıkan sonucun millete ve ilçeye hayırlı olmasını dileyen Yakar, şunları kaydetti:

"Seçmenin kararı başımızın üzerindedir. Millet net bir şekilde bu seçimin galibini Necmi Sıbıç olarak ilan etmiştir. Yine milletimiz çok ilginçtir ki bu seçimin denetleme yetkisini de bir güven sorunu görmüştür ki denetlemede belediye meclisinin çoğunluğunu da yine AK Parti ile MHP'ye yani Cumhur İttifakı'na vermiştir. Her ikisi de milletin iradesidir, her ikisine de saygı duyuyoruz. Bu bağlamda biz de arkadaşlarımız mazbatalarını alsın, görevi kendimiz devredeceğiz, bekliyoruz."

Yakar, Bulancak'ın menfaatine olan her kararın mecliste bir problem olmayacağını da ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Necmi Sıbıç Recep Yakar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title