Haberler

Prof. Dr. Orhan Şen'den kar yağışı uyarısı: Önümüzdeki salı gününe dikkat

Güncelleme:

Türkiye'yi günlerce esir alan kar yağışı geri dönüyor. Meteorolojik verilere ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir" dedi.

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Orhan Şen yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Pazar Marmara, Karadeniz, Doğu Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yağış var. Yağış ile birlikte sıcaklıklarda 6-7 C düşüşe geçecek. Yağışlar Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde. Diğer kesimler yağmurlu. Önümüzdeki salı günü Marmara'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir. Bugün CEMRE suya düştü."

'Bugün cemre suya düştü' diyen Prof. Dr. Orhan Şen'den kar yağışı uyarısı: Önümüzdeki salı gününe dikkat

'Bugün cemre suya düştü' diyen Prof. Dr. Orhan Şen'den kar yağışı uyarısı: Önümüzdeki salı gününe dikkat

MARMARA BÖLGESİ'NDE SICAKLIKLARIN 1 İLA 3 DERECE ARTMASI BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması öngörülüyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede az bulutlu ve açık hava tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması öngörülen bölgede yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

'Bugün cemre suya düştü' diyen Prof. Dr. Orhan Şen'den kar yağışı uyarısı: Önümüzdeki salı gününe dikkatCNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen

DOĞU ANADOLU'NUN EN SOĞUK KENTİ AĞRI

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 17 dereceyle Ağrı'da kaydedildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava, parçalı ve az bulutlu olacak.

Gece ve sabah saatlerinde buzlanma, don ve pus beklenen bölgede sıcaklıklar, mevsim normallerinde seyredecek, rüzgar ise kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 17, Ardahan'da 13, Erzurum'da 12, Kars'ta 11, Tunceli ve Erzincan'da 4, Iğdır'da 2 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın, Iğdır ve Tunceli'de 12, Erzincan'da 11, Kars'ta 4, Erzurum'da 3, Ardahan ve Ağrı'da 1 derece olması bekleniyor.

Kar kalınlığı, kayak merkezlerinden Palandöken'de 114, Sarıkamış'ta 78 ve Konaklı'da 43 santimetre ölçüldü.

Bölgede sürücüler, vatandaşlar ve ilgililerin, kuvvetli buzlanma, don, sis ve pus ile dik ve eğimli alanlarda çığ tehlikesine karşı tedbirli olması gerekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Orhan Şen Marmara Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (6)

Erdooo:

Vay be kar geliyor kar. Millet ilkler kar görecek. Bırakın olması gereken neyse o olsun. Bu kadar her şeyi abartmayın

10
10
yanıtYanıtla
Sadık:

Kar Esaret değil rahmet öğrenin artık bunu

11
0
yanıtYanıtla
Etobur:

Bu ülkede kar birilerine batıyor yıllardır

5
3
yanıtYanıtla
İskender:

Her seferki gibi yalan .yok efendim havalar yön değiştirdi yok efendim şöyle oldu bu oldu bari bir şeyi anlatırken bu kadar apartmaynki olmadığında yalancı duruma düşmeyin zaten size inanmıyorum

3
4
yanıtYanıtla
Ömer:

Kış ve hatta artık bahar ayındayız. Yağışların olması gayet doğal değil mi? Neden çok sıradışı bir olaymış gibi bahsediliyor?

5
2
yanıtYanıtla
Gani:

Sanki doguya hiç kar yagmugormuş gibi metoroloji abartıyor batıga kar varmı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title