Haberler

Bartın Milli Eğitim Müdürü'nün Mesajı Kenti Karıştırdı

Güncelleme:

Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, 108 okul müdürlerine gönderdiği mesajda, yılbaşı kutlamalarının çocukların zihinlerini işgal etmesine fırsat verilmemesini istedi.

Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, okul müdürlerinin cep telefonlarına gönderdiği mesajda, yılbaşı kutlamalarının 'Hristiyanlık propagandası' olduğunu ileri sürerek, bu kutlamaların çocukların bilinçaltını işgal etmesine fırsat verilmemesini istedi.

108 OKUL MÜDÜRÜNE MESAJ

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, yılbaşı nedeniyle kentteki 108 okul müdürünün cep telefonuna mesaj gönderdi. Mesajda şöyle denildi; "Kıymetli yönetici arkadaşlarım; yaklaşan yılbaşı nedeniyle yüzde 99'u Müslüman olan bu güzel Anadolumuzun anasınıfı, anaokulu ve tüm okullarımızda çocuklarımıza Anadolu insanının gelenek ve görenekleri ile bağdaşmayan, Hristiyanlık propagandası olan noel-yılbaşı kutlamalarının çocuklarımızın bilinçaltını işgal etmesine fırsat vermeyerek, milli bir hassasiyet sergileyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederim."

"HERKESİN DİNİNE SAYGIMIZ VAR"

Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, mesajı kendisinin attırdığını belirterek, şöyle devam etti: "Ama arkadaşlar herhalde Hristiyanlık propagandası şeklinde bir şeyler yapmışlar. Hristiyanlıkla ilgili herhangi bir şeyimiz yok. Herkesin dinine saygımız var. Mesaj orada gayet açık."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Demir Bartın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

HussammobilWeb@haberler.com:

Yılbaşı kutlamak nasıl günah olurdoğum günüde kutlamak günahtır dimi Neden kutlu doğum haftası yapıyorsunuz bu AKP yi dinine bağlı düşünenin dinden çıkması gerekiyor herşeyleri yalan

14
61
yanıtYanıtla
ffcm@m.m:

lan cahil bunu bile akpeye bagliosun ya . günah kardeşim hristiyan ların dini bayramlarını kutlamak tabi günah

yanıt22
yanıt4
SULTAN:

Sen aklın peynir ekmeklemi yedin. ama sana koyun diyen kılıçtar var ya vallahi haklıymış tıppış tıppış diyerek sizlere koyun diyen kılıçtar az bile demiş. Akıl gurebası olmak gerek hz muhammedin doğumuna sevindiğimiz kutlu doğumla Hristiyanların noelini aynı kefeye koymak. Utanmadanda buraya yazmak gerçekten kılıçtar senin bu tıppış tıppış kuzucuklar varya sende bunlara çobansın zaten. allah için bir uçurum bulun başta sen sonra ardından bu sürü hep beraber atlayın vatan temizlensin be

yanıt5
yanıt2
ADIYMANLI:

helal olsun allah böyle müdürlerin sayısını çoğaltsın

55
18
yanıtYanıtla
karaMobil-ANDROID:

Diğer müdürlerden de aynı hassasiyeti bekliyoruz.

57
11
yanıtYanıtla
balkarlı:

e doğru yapmış ne var bunda yılbaşı hrıstıyanlara özel bir kutlama şeklidir ne işi var yurdumda yapanın

53
15
yanıtYanıtla
bilir kişi:

''kim bir kavme benzerse o onlardandır'' biz hristiyanlar kutlamasın demiyoz müslümanın bir sürü bayramı var ha bide milli bayramlar yeter saptırmayın milleti.

54
11
yanıtYanıtla
ali osman:

işte böyle hocalar olursa bu millet yıkılmaz. allah razı olsun kendisinden eli öpülecek insan.

37
17
yanıtYanıtla
mertayık:

Allah ın A sı büyük yazılır böyle hocalar okutmuş seni belli

yanıt7
yanıt7
Türkoğlu:

Müdüre kızanlar, düşünceye saygı lütfen!

41
10
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title